ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ 3-5 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ 3-5

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μητρόπουλο που πέτυχε τρία γκολ, ο ΠΑΟ Καλού Νερού νίκησε με 5-3 τον Ολυμπιακό Ανάληψης στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό.Στο 13′ ο Μητρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1.
Στο 24′ ο Μουτσούλας έκανε την σέντρα και ο Δωδεκάτος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 36′ ο Κορακοβούνης με σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-2. Στο 38′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού του Καλού Νερού, ύστερα από σουτ του Παναγιωτόπουλου αλλά ο κ. Νίκας συνέχισε τον αγώνα. Στο 40′ ο Μητρόπουλος από πλάγια θέση έκανε το σουτ για να γράψει το 1-3.
Στο 42′ ο Μιχαλακόπουλος έκανε την σέντρα και ο Μητρόπουλος με σουτ σημείωσε το 1-4 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 54′ ο Αβιζιώτης με σουτ μείωσε σε 2-4. Στο 67′ ο Ανδρεάδης έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Σταυρόπουλου.
Στο 70′ ο Ιωάννου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή μειώνοντας εκ νέου σε 3-4.Στο 72′ ο Διονυσόπουλος με κοντινό πλάσε σημείωσε το τελικό 3-5.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκας, με βοηθούς τους Βρυώνη και Ταβουλαρέα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Θεοδωρακόπουλος (46′ Θ. Ανδρεάδης), Α. Ανδρεάδης, Μουτσούλας, Ιωάννου (87′ Παπακωνσταντίνου), Μ. Παναγιωτόπουλος, Κ. Παναγιωτόπουλος, Μιχαλόπουλος, Σαραντόπουλος (46′ Ζερβάκος), Δωδεκάτος (72′ Πράττης), Αβιζιώτης.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Κουτσούλης, Μιχαλακόπουλος (57′ λ.τρ. Δεμπεγιώτης), Γαλάνης, Παναγούλιας, Κορμπής (83′ Μαρίνης), Ανδρεόπουλος, Π. Βλάμης (82′ Ντέρκα), Διονυσόπουλος (82′ Θ. Βλάμης), Κορακοβούνης, Μητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages