ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ

ΜΙΛΩΝΤΑΣ σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης εμφανίστηκε σίγουρος ότι το έργο θα παραδοθεί σε 2,5-3 χρόνια, μαζί με το υπόλοιπο τμήμα Πάτρα- Πύργος. 
Ο κ. Σπίρτζης στη συνέντευξη μίλησε και για τις λεπτομέρειες της εγκληματικής αφαίρεσης του τμήματος Πάτρα-Πύργος από την Ολυμπία Οδό, για τις νέες κοινοτικές Οδηγίες που επιβάλλουν τμηματική δημοπράτηση για τέτοια έργα ώστε να μην υπάρχει υπερσυγκέντρωση στις κατασκευαστικές, αλλά και για τα τεράστια οφέλη για το Δημόσιο τα οποία προέκυψαν από την τακτική αυτή. 
«Όπως αποκαλύπτει και η έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου, ένα από τα εγκλήματα που έγιναν στις αναθεωρήσεις των άθλιων συμβάσεων Σουφλιά, ήταν ότι αφαίρεσαν πολύ μεγάλο κομμάτι του φυσικού αντικειμένου από τα έργα των παραχωρήσεων. Έτσι ο αυτοκινητόδρομος από την Κόρινθο μέχρι την Καλαμάτα έγινε από την Κόρινθο μέχρι την Πάτρα, άρα το κομμάτι Πάτρα-Πύργος αφαιρέθηκε. Δεν υπήρχε καν η πρόβλεψη ότι αυτό το τμήμα δε θα χρειάζεται όλες τις εγκρίσεις, που χρειάζεται ένα τέτοιο έργο υποδομής», συνέχισε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages