ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ..ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ..ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ!

Επιασαν «πάτο» οι εισοδηματικές προσδοκίες των Ελλήνων, καθώς βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη. Ερευνα της GfK για το καταναλωτικό κλίμα το πρώτο τρίμηνο του έτους καταδείκνυει ότι η απαισιοδοξία των Ελλήνων καταναλωτών όχι μόνο παραμένει στα υψηλότερα επίπεδα αλλά οι προσδοκίες τους μειώνονται περαιτέρω σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Η χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση συνεχίζουν να μετριάζουν την αισιοδοξία των Ελλήνων καταναλωτών με αποτέλεσμα όλοι οι δείκτες να παρουσιάσουν πτωτική τάση. 
Οι οικονομικές προσδοκίες παρέμειναν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, πέφτοντας στις -20,6 μονάδες τον Μάρτιο του 2018, μία μείωση 8,4 μονάδων από τον Δεκέμβριο. Μόνο οι Ιταλοί διατηρούν πιο αρνητική άποψη για τις οικονομικές προοπτικές της χώρας τους. 
Οι εισοδηματικές προσδοκίες των Ελλήνων παραμένουν στα χαμηλότερα επίπεδα από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη. Κατά το πρώτο τρίμηνο, ο δείκτης έχασε έξι μονάδες σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2017 αγγίζοντας τις -27,7 μονάδες. Οσον αφορά στην πρόθεση αγοράς, ο δείκτης παρέμεινε στις -23,6 μονάδες τον Μάρτιο του 2018, μία μονάδα χαμηλότερα σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2017, αποτελώντας την χαμηλότερη τιμή στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη, σύμφωνα με την έρευνα της GfK η ψυχολογία των καταναλωτών παρέμεινε το πρώτο τρίμηνο του 2018 σε σταθερό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages