Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

Ο Διονύσιος Γεωργογιαννόπουλος, ποιητής και Θεολόγος γράφει για τον Θεολόγο-ποιητή Ιωάννη Λ. Παναγιωτόπουλο
Αγαπητοί αναγνώστες, θα κάνω λόγο για έναν νέο στην ηλικία άνθρωπο, έναν ευαίσθητο, σπουδαίο και καλλιεργημένο ποιητή. Είναι μεγάλη μου τιμή που είναι φίλος μου. Αισθάνομαι ελάχιστος που γράφω για εκείνον, καθώς το έργο του είναι τόσο μεγάλο και αξιοθαύμαστο. Έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για το ποιητικό και συγγραφικό του έργο. Πρόκειται για τον Θεοφάνη Λ. Παναγιωτόπουλο. 
 Ο Θεοφάνης κατάγεται από το όμορφο Καρπενήσι Ευρυτανίας, στο οποίο και γεννήθηκε το έτος 1993. Από τα εφηβικά του χρόνια ανέπτυξε μεγάλη αγάπη για την ποίηση και τη Λογοτεχνία. Σπούδασε στην Αθήνα, στο τμήμα Θεολογίας. Αποφοίτησε, όμως δεν αρκέστηκε στις ακαδημαϊκές του γνώσεις. Καλλιεργήθηκε περαιτέρω. Είναι διπλωματούχος ECDL profile certificate και της Αγγλικής γλώσσας. Γνωρίζει ακόμη λατινικά και Εβραϊκά. Στην Θεολογική σχολή Αθηνών διδασκόμαστε τα Εβραϊκά, στο πρώτο έτος, μάθημα δύσκολο και πολύ ωφέλιμο. Έχει μαθητεύσει σε προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέματα ( τη Δημοσιογραφία, τα μέσα ΜΜΕ, την Πολιτιστική Διπλωματία, τον Πολιτισμό και την Ιστορική μνήμη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με Θεολογικό, Φιλοσοφικό, Παιδαγωγικό, Ιστορικό και Πολιτιστικό χαρακτήρα. 
Οι γνώσεις του όμως δεν περιορίστηκαν. Είναι κάτοχος πτυχίων στην Αγιογραφία και τη Ζωγραφική. Έχει συμμετάσχει και σε μαθήματα Νοηματικής γλώσσας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Θεάτρου και σκηνοθεσίες. Είναι Εθελοντής σε διάφορα κοινωνικά σωματεία. Αγαπά πολύ την θάλασσα και την Τέχνη της Ποιήσεως. Είναι συγγραφέας των έργων που παραθέτω. Το αειθαλές σκίρτημα, Όστρια 2016 (Ποιητική Συλλογή), το Φιλί του Θανάτου, Όστρια 2017 ( Συλλογή Διηγημάτων), ο Τελευταίος Ασπασμός, Όστρια 2017 (Διηγήματα) και το βιβλίο, την ποιητική συλλογή Η Εκπλήρωση του Ανεκπλήρωτου, άνεμος Εκδοτική 2018, μαζί με την Στέλλα Σουραφή. Ποιήματα του έχουν διαβαστεί σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (la vita radio, "Ρωγμή του Λόγου". 
Ακόμη, είναι αρθρογράφος στην Λογοτεχνική στήλη της εφημερίδος ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ. Ο Θεοφάνης Λ. Παναγιωτόπουλος έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από Λογοτέχνες, ποιητές και συγγραφείς, στις παρουσιάσεις των βιβλίων του, εισέπραξε πολύ αγάπη από μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Είναι άνθρωπος με πνευματική καλλιέργεια, καλοσύνη, ευγένεια και σεβασμό. Τα ποιήματα του υπέροχα, όπως και τα διηγήματα του, με συναισθήματα, μηνύματα ζωής, θλίψη που γεννά χαρά. Με ειλικρίνεια και αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages