ΣΕ ΓΟΥΡΙΚΗ ΜΕΡΑ Ο Α.Ο.Κ. ΝΊΚΗΣΕ ΜΕ 4-1 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (VIDEO) - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΣΕ ΓΟΥΡΙΚΗ ΜΕΡΑ Ο Α.Ο.Κ. ΝΊΚΗΣΕ ΜΕ 4-1 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (VIDEO)

ΣΕ πολύ καλή ημέρα εξελίχθηκε η Κυπαρισσία για την ομάδα της ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ που επικράτησε άνετα με 4-1 επι του Ολυμπιακού Καλαμάτας στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της  Α' τοπικής κατηγορίας.
Το σκορ άνοιξε από νωρίς στο 4ο λεπτό μετά από έξυπνο σουτ στην μικρή περιοχή του Κωσταντόπουλου σημειώνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν αμείωτο το ενδιαφέρον καθώς ξανά μετά από ενέργεια του Κωσταντόπουου στο 19ο λεπτό του αγώνα έδωσε πάσα στο Χρονόπουλο ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0. Ο ρυθμός ήταν δυνατός κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους καθώς στο 44ο λεπτό μετά από φάουλ που έγινε πάνω στο Βατσή το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος βρήκε άνετα η μπάλα στα δίχτυα του Γεωργουλάκου γράφοντας τελικά το 3-0.
Στην επανάληψη οι 2 ομάδας αξιοποίησαν πλήρως τον πάγκο τους καθώς η Κυπαρισσία έβαλε στο παιχνίδι τον Λαχανά και προς το τέλος τον Καραβούλια και τον Ντέντα μαζί με τον Γεωργιόπουλο ενώ ο Ολυμπιακός του Μιχαλέα, Αναγνωστόπουλος και Μάλαμα Ν., Ο Σπυρόπουλος ωστόσο στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε σουτ κοντά στη μικρή περιοχή κάνοντας το 4-0 ενώ ο Μιχαλέας κερδίζοντας φάουλ για τον Ολυμπιακό το εκτέλεσε και στην επαναφορά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου ολοκληρώνοντας με το 4-1. 
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μητρόφ, Αριδάς, Ντιόπ, Κωσταντόπουλος, Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος, Βατσής, Θεοχαρόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛ: Γεωργουλάκος, Βελμάχος, Καναλιάς, Κολιός, Χρονόπουλος, Μπέρμπερης, Μάλαμας Κ., Ζέππος, Μπαζάνης, Αλεξανδρόπουλος, Κακαλέτρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages