Let’s do it Greece στην Τριφυλία από φορείς - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Let’s do it Greece στην Τριφυλία από φορείς

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση  σε όλη την Ελλάδα για να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μία μόνο μέρα.
Στα Φιλιατρά με τη συμμετοχή των μαθητών, των σχολείων και των συλλόγων της πόλης:
       Στις 28 Απριλίου, Σάββατο και ώρα 9.30 το πρωί θα συγκεντρωθούμε στο ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών   με το σύνθημα «πάμε να ομορφύνουμε το προαύλιο του Ειδικού Σχολείου στον Αγιώργη». Θα βάψουμε, θα φυτέψουμε, θα κάνουμε γκράφιτι με τη βοήθεια του Εικαστικού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου ..θα φωτογραφηθούμε ..θα γιορτάσουμε… θα στείλουμε το μήνυμα του εθελοντισμού σ όλο τον πλανήτη και το κυριότερο θα κάνουμε έκπληξη στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου.
Στις 29 Απριλίου, Κυριακή και ώρα 10.30 το πρωί, εθελοντές και ενορίτες του Μητροπολιτικού Ναού των Φιλιατρών θα φυτέψουν τα νεο-κατασκευασμένα παρτέρια της πλατείας του Αγίου Ιωάννη και θα φωτογραφηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας.
Στην Ελαία με τη συμμετοχή του Συλλόγου των Απανταχού Ελαιωτών «το Μπούζι» και του Συλλόγου Προστασίας Παραλίας & Δάσους Ελαίας και τη βοήθεια  120 προσκόπων του 1ου & 3ου Συστήματος Τρίπολης και του 2ου Συστήματος Πάτρας: Στις 29 Απριλίου, Κυριακή και ώρα 10.30 το πρωί θα καθαρίσουμε την παραλία και πευκοδάσος της Ελαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages