ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Α¨ &  B¨  ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ  Α. Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ:
Μεγάλη επίδοση  1’:28’’:63 από τον Βασίλη Παναγιωτόπουλο στα 600 μέτρα στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου Παμπαίδων A¨  της περιφέρειας Πελοποννήσου που έγιναν στην Τρίπολη το Σάββατο 21 Απριλίου 2018. Ο αθλητής του Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ κέρδισε τη 2η θέση και εξασφάλισε για δεύτερη φορά  το όριο  για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του που θα γίνει τον Ιούνιο στη Χαλκίδα και όλοι μιλούν για τη συνέχεια της παράδοσης αξιόλογων αθλητών στίβου που βγάζει η  Κυπαρισσία.
Στους ίδιους αγώνες η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ80 ( Λαμπρόπουλος Νικήτας,  Λαμπρόπουλος Νίκος, Νικολόπουλος Βασίλης και Παναγιωτόπουλος Βασίλης) κέρδισε την 3η θέση. Επίσης ο Λαμπρόπουλος Νικήτας ήταν 5ος στα 150 μέτρα, ο Βασίλης Νικολόπουλος ήταν 5ος  στα 1000 μέτρα, ο Λαμπρόπουλος Νίκος ήταν 16οςστα 80 μέτρα και η Ελένη Λαμπροπούλου ήταν 7η στον ακοντισμό Παγκορασίδων Α¨. Στους αγώνες έλαβε μέρος εκτός συναγωνισμού στο μήκος και η μικρή ταλαντούχα αθλήτρια Ιωάννα Τζόρβα.

Δυναμική ήταν η εμφάνιση του Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ και στους διασυλλογικούς αγώνες των « μικρών»  Παμπαίδων Β¨  & Παγκορασίδων Β¨  που έγιναν στις 14-4-2018 στην Καλαμάτα. Συμμετείχαν συνολικά 11 αθλητές και αθλήτριες από τους οποίους ξεχώρισαν: η Ιωάννα Τζόρβα  1η στη γενική κατάταξη, η Λαμπροπούλου Ελένη 3ηστη γενική κατάταξη και η Ματζούνη Βασιλική 4η στη γενική κατάταξη Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages