ΟΧΙΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΑΘΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΟΧΙΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΑΘΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΑΘΛΙΑ εικόνα παρουσιάζει ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου Κυπαρισσίας, πέρα από την άθληση των μαθητών των σχολείων και των 3 ποδοσφαιρικών σωματείων με το τμήμα μαζικού αθλητισμού, καθώς περιπέτεια έζησε ένα 9χρονο κορίτσι που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος όταν δαγκώθηκε πιθανόν από οχιά χωρίς ευτυχώς να μολυνθεί καθώς δεν έσταξε δηλητήριο από το ερπετό.
Το νεαρό κορίτσι που αθλείται στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου όταν μετά από προπόνηση στίβου στην κάτω πλευρά του γηπέδου, αισθάνθηκε τσούξιμο στο πόδι. Στην οικία του οι γονείς του διαπίστωσαν πρήξιμο στο πόδι του με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου πήρε την απαραίτητη αγωγή και διακομίστηκε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας όπου πήρε εξιτήριο το Σαββατοκύριακο.
Οι γιατροί σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούν ότι το τσίμπημα προήλθε από οχιά χωρίς όμως να γίνει έκχυση δηλητηρίου, οπότε δεν κινδύνεψε η υγεία του νεαρού κοριτσιού. Ωστόσο το συμβάν ανησυχεί τους γονείς καθώς στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου συμμετέχουν περισσότερα από 110 παιδιά, ενώ στο γήπεδο ασκούνται κι άλλα άτομα όπως μαθητές, αθλητές και πολίτες. Η δυτική πλευρά του γηπέδου έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της παρότι έγινε κοπή χορταριών πολύ πριν το Πάσχα, αλλά τα αγριόχορτα αυξήθηκαν λόγω της εποχής.
Να σημειώσουμε ότι το γήπεδο είναι χωρίς καμία προστασία κυριολετικά καθώς συνορεύει με γειτονικά οικόπεδα από την νότια πλευρά όπου τα προστατευτικά τείχη έχουν υποχωρήσει, ενώ στην ουσία δεν υπάρχουν αθλήματα στίβου που έχουν χορταριάσει..
Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages