ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝΝ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝΝ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Με το σύνθημα «πάμε να ομορφύνουμε το προαύλιο του Ειδικού Σχολείου στον Αγιώργη», ξεκίνησε εχθές η δράση Let’s do it Greece και στα Φιλιατρά. Μικροί και μεγάλοι εθελοντές συγκεντρώθηκαν το πρωϊ του Σαββάτου στον χώρο του Εργαστηρίου Ειδικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στον Άγιο Γεώργιο Φιλιατρών, για να καθαρίσουν και να ομορφύνουν το προαύλιο. Εθελοντές καθάρισαν και φύτεψαν λουλούδια, ενώ με τη βοήθεια του Εικαστικού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου ζωγράφισαν, στέλνοντας δυναμικά το μήνυμα του εθελοντισμού με κυριότερο σκοπό να κάνουν έκπληξη στους μαθητές του σχολείου. 
Την Κυριακή και ώρα 10.30 το πρωί, εθελοντές και ενορίτες του Μητροπολιτικού Ναού των Φιλιατρών θα φυτέψουν τα νεο-κατασκευασμένα παρτέρια της πλατείας του Αγίου Ιωάννη… και θα φωτογραφηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας. 
Συνεχίστηκε όμως και την Δευτέρα η δράση Let’s do it Greece στα Φιλιατρά, όπου εθελοντές κάθε ηλικίας καθάρισαν και φύτεψαν λουλούδια στα νεο-κατασκευασμένα παρτέρια της πλατείας του Αγίου Ιωάννη. Αξιοσημείωτη ήταν πάντως η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στις δράσεις αυτές, που πραγματοποιούνται για 3η συνεχή χρονιά στον Δήμο Τριφυλίας.

‘Οπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕ Φιλιατρών κ. Χαράλαμπος Καναλουπίτης, η συμμετοχή του κόσμου και τις δύο ημέρες ήταν μεγάλη, από συλλόγους, εθελοντές, με σημαντική την παρουσία των παιδιών στις δράσεις αυτές, που σκοπό έχουν να αναπτύξουν την εθελοντική και περιβαλλοντική συνείδηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages