ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ..ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΑ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ..ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΑ!

ΤΗΝ Περιφέρεια Πελοποννήσου αναμένει η περιοχή της Τριφυλίας να καλύψει τις ανάγκες των δημοτικών οδικών αξόνων, καθώς οι δρόμοι όχι μόνο βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση αλλά εγκυμονούν κινδύνους για πεζούς και τροχοφόρα!
Μάλιστα η σχετική εξαγγελία για την δημοτική οδοποιία Κυπαρισσίας αλλά και των Φιλιατρών που έχει ανάλογα προβλήματα, έχει γίνει στον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους, αλλά προς το παρόν δεν αναμένεται φως στο τούνελ. Ο Δήμος Τριφυλίας έχει αφήσει το δημοτικό οδικό δίκτυο στο έλεος των καιρικών συνθηκών, όπως συμβαίνει σε κεντρικούς δρόμους της Κυπαρισσίας καθώς αναγνώστες μας θεωρούν ότι οι δρόμοι παγίδες ελοχεύουν κινδύνους. 
ΡΩΓΜΕΣ, ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ...
Απόδειξη η πρώτη φωτογραφία από την οδό Χριστιανουπόλεως με ρωγμή εντός του οδοστρώματος που είχε τοποθετηθεί κώνος ο οποίος όμως βυθίστηκε από την...υποχώρηση του εδάφους. Μάλιστα στο συγκεκριμένο δρόμο καθημερινά κυκλοφορούν δεκάδες μαθητές καθώς ο δρόμος καταλήγει στα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής. Επίσης κυκλοφορούν μαθητές με δίκυκλα και είναι ευτύχημα ότι προς το παρόν δεν έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα. 
Η δεύτερη εικόνα αφορά τον δρόμο της Πονηροπούλου που οδηγεί στα χωριά με κατεύθυνση επειδή είναι διπλής λωρίδας και στην κεντρική λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου. Εκεί μάλιστα οι αναρτήσεις των οχημάτων δεινοπαθούν ενώ μια φορά έχει πέσει..στην πρώτη λακκούβα ένα δίκυκλο. Προφανώς το γνωστό τραγούδι "Στη λακούβα" που ερμηνεύει το συγκρότημα...."Άγαμοι Θύτες" που ακούμε στο ραδιόφωνο ταιριάζει γάντι στους στίχους του λες και γράφτηκε για τους δρόμους μας στην Ελλάδα του 2018....
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages