Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ..ΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΥΠΟΔΟΜΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ..ΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΤΗΝ βεβαιότητα ότι η Τριφυλία έχει λαμπρό μέλλον αλλά είναι αποψιλωμένη από υποδομές μεταφορών από την πολιτεία ώστε να διευκολύνουν τους επισκέπτες, εξέφρασε με αφορμή την διεκδίκηση ενός καλού μεριδίου από τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, η πρώην πρόεδρος των ξενοδόχων και επιτυχημένη επιχειρηματίας κ. Γεωργία Χριστοδούλου το τουριστικό συγκρότημα της οποίας έχει αποσπάσει μεγάλες διακρίσεις.
Με πυξίδα το ρεπορτάζ μας για τις σχολικές εκπαιδευτικές εκδρομές που προς το παρόν είναι τριήμερες με τάσεις ανόδου στο Κυπαρισσιακό κόλπο, η κα Χριστοδούλου τόνισε ότι "η Κυπαρισσία πασχίζει να εδραιωθεί ο σχολικός τουρισμός, καθώς η περιοχή προσφέρει τα πάντα καθώς συμφέρει γεωγραφικά τα σχολεία να έχουν ως προορισμό την περιοχή μας καθώς βρίσκεται στο κέντρο πλούσιων μνημείων αρχαιολογικής και φυσικής ομορφιάς". Υποστήριξε μάλιστα ότι "παρόλα αυτά τα πρωτεία κατέχει η Καλαμάτα λόγω των υποδομών που αναπτύσσονται καθώς απουσιάζουν δομές που θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο, αλλά κυρίως αποτελεί θέμα προβολής αφού η Καλαμάτα με διαφήμιση όλο το χρόνο έχει καθιερωθεί ως χειμερινός και καλοκαιρινός προορισμός".
ΕΝΤΑΤΙΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ 
Σε ερώτησή μας επισήμανε ότι "έγιναν προσπάθειες από το Σύλλογο Ξενοδόχων Τριφυλίας με τους επαγγελματίες τουρισμού αλλά πρέπει να ενταθούν αφού η περιοχή διεκδικεί μερίδιο από μορφές εναλλακτικού τουρισμού προσφέροντας οικονομικά πακέτα διακοπών". Διευκρίνισε πάντως ότι στις προκηρύξεις για εκδρομές από σχολεία υπάρχει το κριτήριο για ξενοδοχεία 4 αστέρων και άνω για φιλοξενία οπότε είναι γεγονός ότι λείπουν από την περιοχή, παρότι οι υπόλοιπες μονάδες ανταποκρίνονται επάξια και απαιτείται αγώνας κυρίως από τους εκλεγμένους φορείς. Είναι αλήθεια ότι όπως έχουμε γράψει η περιοχή είναι...γυμνή από δίκτυα μεταφορών, λιμάνι, κυκλοφοριακό, χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας κι όχι μόνο..
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages