ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΗ ΤΣΑΚΩΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΗ ΤΣΑΚΩΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ συλλογής υπογραφών για τοποθέτησης μεγάλης σήμανσης στον οδικό κόμβο της Τσακώνας για την πληροφόρηση των οδηγών προς Κυπαρισσία, ανέλαβε ο Εμπορικός σύλλογος της πόλης και ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολίτες εντός κι εκτός περιοχής. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει χαρακτηριστικά: 
"Ο σύλλογος μας σε συνέχεια των ενεργειών του για την τοποθέτηση μεγαλύτερης και πιο εμφανούς Πινακίδας στον κόμβο Τσάκωνας στην Ν.Ε.Ο. Αθήνας - Καλαμάτας προβαίνει στην συλλογή υπογραφών για το θέμα αυτό. Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Τριφυλίας να συμμετάσχουν. Το ψήφισμα μας έχει τίτλο ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΑΣ- ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τοποθέτηση Εμφανούς Πινακίδας "Προς Κυπαρισσία" στον κόμβο Τσάκωνας. Διαβάστε περισσότερα για το ψήφισμα και υπογράψτε πατώντας εδώ: https://secure.avaaz.org/…/MOREAS_AE_NEO_AThINAS_KALAMATA…/… Ψηφίσματα όπως αυτό ξεκινούν πάντα από πολύ χαμηλά αλλά μεγαλώνουν γρήγορα όταν απλοί πολίτες σαν και εμάς συμμετέχουν και ενώνονται."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages