2ο Τουρνουά Beach Volley Στον Αγρίλη Φιλιατρών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

2ο Τουρνουά Beach Volley Στον Αγρίλη Φιλιατρών

Συναρπαστικοί Αγώνες Beach Volley το διήμερο 18 & 19 Αυγούστου στον Αγρίλη Φιλιατρών
Με περίπου 70 αγώνες ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Beach Volley της Εράνης Φιλιατρών, σε συνεργασία με το Attica beach volley club και τον ΟΦΑ στον Αγρίλη, στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Μικτό. Την 1η θέση στους άνδρες κατέκτησαν οι Αδαμόπουλος – Βολουδάκης και την 2η οι Παναγιωταράς – Τσερεγκούνης σε ένα συγκλονιστικό τελικό που τελείωσε περίπου στις 02.00 π.μ.
Εξαιρετικά δυνατά παιχνίδια και την επόμενη μέρα στις γυναίκες, με τις Βασιλακοπούλου – Savoschina να επικρατούν των Καραγεώργη – Ματουλα στον τελικό των γυναικών, ενώ στον τελικό του μικτού, οι Πούλιος -Βασιλοπούλου επικράτησαν των Μάτση-Ματουλα σε έναν ακόμα δυνατό τελικό. Μετά την ολοκλήρωση των απονομών η Εράνη με τον συνδιοργανωτή ΟΦΑ είχαν την τιμή να βραβεύσουν για την προσφορά του στο Ελληνικό βόλεϊ, τον πρώην διεθνή βολεϊμπολίστα Αχιλλέα Παπαδημητρίου που παραβρέθηκε στους αγώνες.
Ευχαριστουμε τους αθλητές που συμμετείχαν, τους χορηγούς για την αρωγή τους, τους εθελοντές φίλους που ήταν δίπλα μας στο οργανωτικό κομμάτι και φυσικά τον φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages