ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟ

VIDEO ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ-
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ γεμάτη μουσική ήταν η συναυλία που πραγματοποίησαν οι σύλλογοι της Κυπαρισσίας, στον πολυχώρο Τρενοτεχνείο με σκοπό την συγκέντρωση ποσού για τις ανάγκες του Νοσοκομείου της πόλης που αγκαλιάζει μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή.
Ο Διοικητής του ιδρύματος Π. Μπασιάκος αρχικά ευχαρίστησε το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, κάνοντας ιστορική αναδρομή στην δωρεά του μεγάλου ευεργέτη Γ. Αλεξόπουλου για την ανέγερση του ιδρύματος. Στη συνέχεια τόνισε ότι "ακολούθησαν διαχρονικά πλήθος μεγάλων δωρεών μέχρι τις μέρες μας" για να προσθέσει ότι "οι ομάδες κοινωνίας των πολιτών που εκφράζονται μέσα από τους συλλόγους, εμπορικούς, αθλητικούς, πολιτιστικούς κλπ είναι ζωντανό κύτταρο που συμβάλλει στη λειτουργία της κοινωνίας και προάγει την ποιότητα της καθώς αναδεικνύει και προβάλλει τον εθελοντισμό, την παράδοση, την αλληλεγγύη που χαρακτηρίζει τους πολίτες της Κυπαρισσίας και της ευρύτερης περιοχής". 
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Ακολούθως επισήμανε ότι "ο κάθε σύλλογος αποτελεί μια ΜΚΟ με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία". Μίλησε για τα έργα στο Νοσοκομείο μετά την αποκατάσταση του κτιρίου όπου ο κ. Μπασιάκος υπογράμμισε ότι "συνεχίζεται η προσπάθεια εκσυγχρονισμού του με ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό μέσα από την συνεργασία όλων ενώ προχωράμε σε προσλήψεις παραιατρικού και ιατρικού προσωπικού ενώ με την δωρεά της κα Αριδά πλέον η Μονάδα τεχνητού νεφρού λειτουργει με βάση το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 2008". 
Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
H Σόνια Τουρκολιά από τον ΜΕΣΚ εξήγησε ότι "ο εθελοντισμός είναι το καλύτερο αντίδοτο για τον μολυσματικό ιο που λέγεται οικονομική κρίση, καθώς κρατάει γερά το πείσμα του βάζοντας τον εθελοντισμό στον πηρύνα των πραγμάτων αναλαμβάνοντας δράσεις ουσίας" αποτελώντας τον συμβατό δότη αισιοδοξίας που καίει στο πέλαγος της ελπίδας. Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου, ο ΜΕΣΚ, ο Εμπορικός, ο Σύλλογος Νέων, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Δίωνας, οι Κυπαρίσσιοι της Αθήνας, ο σύλλογος Ερμής και ο Σύλλογος της Γιαννίτσαινας.
Για την καλύτερη συναυλία σττα 6 χρόνια του Τρενοτεχνείου μίλησε ο Νίκος Καλογερόπουλος λέγοντας ότι "είναι οι πράξεις που ξεχωρίζουν τους απλούς πολίτες από τους ενεργούς πολίτες αποτελώντας το ζωντανό κύτταρο του τόπου μας μέσα από ιερό σκοπό" λέγοντας ότι "το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας είναι το σπίτι όλων μας, μια φορά το μήνα το επισκεπτόμαστε για συγγενείς, φίλους, για εργασίες ή εξετάσεις και έπρεπε να ήταν το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει και απόψε νομίζω ότι έπρεπε να γινόταν το αδιαχώρητο".
ΠΑΡΩΝ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΥΣΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΤΟΣ..
Η εκδήλωση έκλεισε με την συναυλία της ορχήστρας του Νίκου, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας, η Αντιδήμαρχος Γ. Κωσταντέλου με την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κα Αλεξοπούλου, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής αρχής Γιώργος Μπακούρος, ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας Τριφυλιακών συλλόγων κ. Π. Λούτος, ο Διευθυντής της ΔΑΟΚ Τριφυλίας Αντ. Παρασκευόπουλος, ενώ σε φιλικό τραπέζι ήταν ο διευθυντής της εφημερίδας ΦΩΝΗ με τον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Τασσιόπουλο. ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages