ΕΤΗΣΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ ΜΕ..ΖΕΙΜΠΕΚΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΕΤΗΣΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ ΜΕ..ΖΕΙΜΠΕΚΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ αποτελεί ένα ακόμα γραφικό κεφαλοχώρι της Τριφυλίας. Χάρη στην επιμονή των κατοίκων, του τοπικού συλλόγου αλλά κυρίως του Προέδρου καταφέρνει έστω μια φορά τον χρόνο να κάνει την διαφορά.
Η Ετήσια συνάντηση των κατοίκων με τους απόδημους αλλά και τους επισκέπτες πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία του χωριού. Όπως δηλώνουν οι διοργανωτές παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Κατσίβελα που ήταν παρών μαζί και με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φιλιατρών, "καθε χρόνο μαζευόμαστε στο Χαλαζόνι του Δήμου Τριφυλίας στη γιορτή του Συλλόγου σε μια υπέροχη γιορτή που οι γυναίκες του χωριού ετοιμάζουν φανταστικά φαγητά κ η φιλοξενία είναι μοναδική. Όλοι μαζί γιορτάσαμε στο χαλαζόνι σύμφωνα τις συνήθειες μας".
Τα ορεκτικά πλούσια, ο χορός αρκετός αλλά σίγουρα αυτό που αποτέλεσε το επιστέγασμα της βραδιάς δεν ήταν άλλο..από το ζειμπέκικο που χόρεψε ο Δήμαρχος Τριφυλίας. Δεν ξέρουμε αν είναι το τελευταίο καθώς του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουν διεξαχθεί Δημοτικές εκλογές, αλλά δεν πτοήθηκε. Τουλάχιστον ας διασκεδάσουν οι αιρετοί γιατί οι δημότες μάλλον θα χορέψουν σε άλλους ρυθμούς....Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages