ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΜΕΧΡΙ τέλος του 2020 ανανεώθηκε η θητεία των μελών που συγκροτούν το Λιμενικού ταμείο Μεσσηνίας το οποίο φαίνεται ότι έχει εκπλήξεις. Πιο αναλυτικά η απόφαση που υπέγραψε ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου, Νικόλαου Παπαθεοδώρου, μέλη της Λιμενικής Επιτροπής Μεσσηνίας ορίστηκαν, σύμφωνα με το νόμο:

Ο Λιμενάρχης Πύλου, Νίκος Παπακωνσταντίνου, με αντικαταστάτη του το νόμιμο αναπληρωτή του.
Ο τελώνης Καλαμάτας Γιάννης Κάββουρας με αντικαταστάτη του το νόμιμο αναπληρωτή του.
Η δικηγόρος Κυπαρισσίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου με αναπληρωτή της τον δικηγόρο Γιώργο Βαρβαρρήγο.
Ο δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας και απερχόμενος πρόεδρος Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, με αναπληρώτριά του την αντιδήμαρχο Πύλου – Νέστορος Πελαγία Λευτάκη, ως εκπροσώπους της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.
Το μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Μενέλαο Κουτέλα με αναπληρωτή του το επίσης μέλος της διοίκησης Παναγιώτη Πουλημένο, ως εκπροσώπους του Επιμελητηρίου.
Τον πρόεδρο των Λιμενεργατών της Καλαμάτας Αντώνη Καλογερόπουλο με αναπληρωτή του τον γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Γιώργο Κανέλη, ως εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.
Τον Θεόδωρο Σερεμετάκη, ναυτικό πράκτορα με αναπληρωτή του τον Ανδρέα Ζερβάκη, ναυτικό πράκτορα.
Την Αθανασία Κανελλοπούλου, ειδική σύμβουλο του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Γούγουλα.
Την Γιαννούλα Κωνσταντέλου, υπάλληλο του ΙΚΑ Τριφυλίας με αναπληρώτρια τη Βασιλική Μπουντουβά.
Ο Αντιπρόεδρος θα καλέσει με ανακοίνωση τα μέλη της Επιτροπής για την εκλογή Προέδρου σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Ο Πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής θα επιλεγεί από τα μέλη της σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του από 14/18.01.1939 Β.Δ/τος οπότε αναμένεται να δούμε άλλο πρόσωπο στην Προεδρία του λιμενικού ταμείου οπότε έχει θα γίνει η μάχη..της προεδρίας ή της καρέκλας καλύτερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages