ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΙΜΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΙΜΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΜΕ λαμπρότητα εορτάστηκε στο εκκλησάκι αφιερωμένο στην Κατάθεση Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου, στο περίβολο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας παρουσία αρχών της πόλης, δημότες μαζί με εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χοροστατούτος του Σεβ. Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου, ενώ πριν την λιτάνευση έγινε η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ψυχών των μεγάλων ευεργετών, δωρητών και ανακαινιστών του τοπικού Νοσοκομείου που λειτουργεί με μεγάλες δωρεές. 
Στην συνέχεια έγινε η περιφορά της εικόνας εντός του προαυλίου και του ιδρύματος, με απόληξη τον ναό στο χώρο του νοσοκομείου όπου έγινε η Απόλυσις. Ευχές σε όλους με αφορμή την έναρξη από 1η του μήνα του νέου εκκλησιαστικού έτους αλλά και την μεγάλη γιορτή έδωσε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας-Ολυμπίας ο οποίος κατέληξε με την ευχή για το αγαθό της υγείας.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...
Ο Διοικητής του ιδρύματος Παναγιώτης Μπασιάκος σε δηλώσεις του ευχήθηκε χρόνια πολλά στους κατοίκους της Κυπαρισσίας, στο προσωπικό του νοσοκομείου, "τιμώντας την εορτή κατάθεση της Τιμίας ζώνης, αλλά αξίζει πάνω από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δωρητές που μνημονεύτηκαν για την ίδρυση, την συμβολή του και λειτουργία του νοσοκομείου, αλλά ιδιαίτερα το μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν την μάχη να υπηρετήσουν τον πολίτη" καταλήγοντας ότι "θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό ενισχύοντας όλες τις υπηρεσίες προς όφελος του λαού της περιοχής". 
Στις εκδηλώσεις εκ μέρους του Δήμου ήταν παρών ο Αντιδήμαρχος Γ. Μερκούρης, η Πρόεδρος της Τ.Κ. κα Στ. Αλεξοπούλου, ο σύμβουλος κ. Κανελλόπουλος, ο διοικητικός διευθυντής κ. Θεόδ.Ντέντες, ο εκπρόσωπος της περιφερειακής αρχής Γ. Μπακούρος, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου κ. Σεκλός και φορείς με λαό της περιοχής. ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages