ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ...

ΜΙΑ όμορφη Εκπτωτική βραδιά με Αυγουστιάτικο φεγγάρι απόλαυσαν επισκέπτες, δημότες και τουρίστες το βράδυ της Τρίτης με διοργανωτή τον Εμπορικό σύλλογο Κυπαρισσίας, καθώς τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά ως τα μεσάνυχτα!
ΟΙ εκπτώσεις στα καταστήματα έφτασαν στο 50% καθώς ήταν πραγματικές επί τις αναγραφόμενης τιμής (προ των εκπτώσεων), ενώ το κέντρο της αγοράς ζωντάνεψε γύρω στις 10 το βράδυ με πολύ μουσική και κόσμο μέχρι την κεντρική πλατεία, παρότι δεν ήταν λευκή νύχτα πάντως η προσέλευση ήταν ικανοποιητική.
ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ
Στο ρεπορτάζ μας σε καταστήματα διαπιστώσαμε ότι οι έμποροι πασχίζουν να παλεύουν κόντρα στη κρίση. Η Μαρία και Φωτεινή Παπαδοπούλου που διατηρούν κατάστημα υπόδησης τόνισαν ότι "το φετινό καλοκαίρι δεν κινήθηκε θετικά για τον εμπορικό κόσμο σε γενικές γραμμές, είχαμε λιγότερο κόσμο, είχαμε όλα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία του καταναλωτή, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο χειμώνα" για να προσθέσει ότι "όντως ο κλάδος της υπόδησης έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την κρίση, προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ποιότητα και τις τιμές προσφέροντας ότι μπορούμε αφού είμαστε κι εμείς καταναλωτές αντιμετωπίζοντας τα ίδια προβλήματα και είναι γεγονός ότι η καταναλωτική δύναμη έχει μειωθεί αρκετά". 
Η κα Άννα Κόντου που διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων τόνισε ότι "αγωνιζόμαστε καθώς τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά ευτυχώς η Κυπαρισσία έχει αναπτύξει δράσεις χάριν της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, με τον κόσμο να κατανοεί την κατάσταση παρότι ως γνωστόν ο τζίρος είναι πολύ μειωμένος κατά τον χειμώνα" για να συμπληρώσει ότι "ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά στην εκπτωτική βραδιά ως καλή ιδέα, αλλά είναι αλήθεια ότι κι εμείς οι έμποροι είμαστε καταναλωτές καθώς σε ένα μαγαζί που θα πάμε θα αναζητήσουμε το οικονομικό προιόν και το καλύτερο για αυτό κι εμείς καταλαβαίνουμε τον κόσμο ότι ψάχνει να βρει κάτι προσιτό αφού η τσέπη του δεν αντέχει". Οι τιμές είναι πολύ θετικές με εκπτώσεις μέχρι 40%. 
ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΝ
Ο κ. Παρασκευάς Σουρέτης με κατάστημα ειδών δώρων, γάμου και είδη σπιτιού εξήγησε ότι "η κίνηση σε σχέση με πέρσι είναι μειωμένη περίπου 30% καθώς ο κόσμος ρωτάει για τα είδη μας, θέλει να ψωνίσει αλλά δεν έχει πάντα την οικονομική ευχέρεια να ανταποκριθεί λόγω των εξόδων του" για να υπογραμμίσει ότι "έχουμε εκπτώσεις ή προσφορές στα είδη μας όλο το χρόνο σχεδόν από 30-50% ανάλογα με τις δυνατότητες μας, ενώ η εκπτωτική βραδιά αποτελεί μια νησίδα ελπίδας για την αγορά". 
Διευκρίνισε ότι "οι έμποροι δεν έχουν καμία βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές αλλά αντίθετα έχουμε προβλήματα λόγω της κυκλοφοριακής μελέτης που είναι σωστό ως μέτρο αλλά δημιούργησε προβλήματα, καθώς έχουμε πρόσοψη στον εθνικό δρόμο και ο κόσμος δεν μπορεί να σταθμεύσει" Κατέληξε λέγοντας ότι "η αγορά χρειάζεται νέες επιχειρήσεις ώστε να αναπτυχθεί η περιοχή ιδίως για τους νέους αλλά η νεολαία όταν αντικρίζει τέτοιες φορολογικές επιβαρύνσεις προτιμά να μην κάνει το τολμηρό βήμα του επιχειρείν". ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages