ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-VIDEO

ΤΑ όνειρά τους να εκπληρώνονται είδαν δεκάδες υποψήφιοι από την Τριφυλία καθώς πέτυχαν κυρίως σχολές των κύριων προτιμήσεών τους, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην ζωή τους αλλά κυρίως να πετύχουν τους στόχους τους..
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ..ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί με την ανακοίνωση των εισαχθέντων στο 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας το οποίο γεωγραφικά καλύπτει μια μεγάλη εμβέλεια της Δυτικής και Άνω Μεσσηνίας αλλά και την νότια Ηλεία! Ο Διευθυντής του σχολικού συγκροτήματος κ. Δημήτρης Δράκος τόνισε ότι "φέτος το σχολείο μας σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις σε καλές σχολές όπως εισαγωγή στην Ιατρική, Πολυτεχνικές σχολές, στις σχολές ΑΣΠΕΤΕ για εκπαιδευτικούς ηλεκτρολόγων μηχανικών, βιοιατρικών σχολών στην Αθήνα, ΤΕΙ, μηχανολόγους, πληροφορικής" για να προσθέσει ότι "φέτος συνολικά είχαμε 15 επιτυχόντες σε σύνολο 40 μαθητών που διαγωνίστηκαν στις εξετάσεις, αλλά το σημαντικό είναι η εισαγωγή σε Ιατρικές και Φαρμακευτικές σχολές". Επισήμανε ότι "εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία" ενώ σε ερώτηση για την μεθοδική δουλειά στο ΕΠΑΛ εξήγησε ότι "τα τελευταία χρόνια στο σχολείο μας γίνεται σωστή εργασία που αποτυπώνεται στις Πανελλαδικές εξετάσεις αλλά μας χαροποιεί η εισαγωγή μαθητών σε σχολές υψηλής ζήτησης". 
Από τους πρώτους μαθητές που συγκέντρωσαν πάνω από 18.200 μόρια ήταν ο Μαρίνος Καλής στην Ιατρική, ο Νίκος Στριμπάκος από τα Φιλιατρά σε σχολή Μηχανικών πληροφορικής όπως και ο Άρνολν Χάτα, η Σοφία Παππά στην Φαρμακευτική Πάτρας, η Μ. Λυμπεροπούλου στη σχολή Βιοιατρικών επιστημών στην Αθήνα, ενώ υπάρχουν σχολές στη Πελοπόννησο και ιδίως στην Καλαμάτα. Ικανοποιημένος δήλωσε ο Νίκος Στριμπάκος που επέμεινε στην επιλογή του ευχαριστώντας τους καθηγητές αλλά και όσους τον στήριξαν τόσο καιρό.
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ
Περισσότερα από 62 παιδιά σημειώνοντας μεγάλο ποσοστό επιτυχία είχαμε στο ΓΕΛ Κυπαρισσίας, καθώς οι υποψήφιοι πέρασαν σε σχολές της επιλογής τους κατά κύριο λόγο όπως Νομική, Πολυτεχνείο, Γεωπονικό, Αρχαιολογίας και άλλα. 
Ο πρώτος των πρώτων στο ΓΕΛ Κυπαρισσίας Βασίλης Παπαγεωργίου μίλησε αποκλειστικά στο ραδιόφωνο Παλμός 90,5 του Γ. Μποζίκα λέγοντας ότι "συγκέντρωσα 18.151 μόρια στο τομέα Υγείας που αποτελούσε μια πρώτη μου επιθυμία την οποία επιδίωξα, αλλά το σημαντικό για μένα αποτέλεσε η μεγάλη στήριξη που είχα από την οικογένειά μου καταφέρνοντας να συνδυάσω το διάβασμα με το ποδόσφαιρο που είναι αγαπημένη μου επιλογή, το οποίο θέλω να ασχοληθώ σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά τώρα που έχω εξασφαλίσει το μέλλον μου και μπορώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα". Υπογράμμισε ότι "ήταν μια απαιτητική χρονιά καθώς είχα αθλητικές υποχρεώσεις στην Εράνη Φιλιατρών, προσπαθώντας με μεθοδικότητα να είμαι συγκεντρωμένος παρά τους πειρασμούς που δεν κατάφεραν να με αποπροσανατολίσουν". Κλείνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά αλλά κυρίως σε όσους δεν κατάφεραν "αλλά η ζωή μας βάζει εμπόδια κι έτσι μας κάνει πιο δυνατούς για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και ίσως σε λίγα χρόνια να το θυμόμαστε και να γελάμε με τα εμπόδια που συναντήσαμε". 
Η Ιωάννα Σπάλα που πέρασε στη Νομική Θεσσαλονίκης είπε ότι "είμαι χαρούμενη για την πολύ καλή σχολή που πέτυχα η οποία προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση ενώ τα όνειρά μου είναι να επιτύχω στη σχολή μου και να προετοιμάσω το μέλλον μου".
Ο Ζώης Σταθόπουλος που πέρασε στη Νομική Κομοτηνής δήλωσε πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα "καθώς το περίμενα όταν είχα εικόνα από τα μόρια που συγκέντρωσα στις εξετάσεις και περιμένω να ασχοληθώ " για να συμπληρώσει ότι "ήταν κουραστική χρονιά αλλά παίρνεις κουράγιο από τους στόχους σου ελπίζοντας ότι η ζωή έχει και θα δώσει πολλές ευκαιρίες ακόμα και σε όσους δεν κατάφεραν να περάσουν". 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages