ΕΠΩΝΥΜΩΣ- ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΕΠΩΝΥΜΩΣ- ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΕΝΤΟΝΑ αλλά κυρίως αρνητικά σχολιάστηκε η απουσία τόσο της Δημοτικής αρχής με 1-2 εξαιρέσεις, όσο και της αντιπολίτευσης από την κεντρική εκδήλωση των συλλόγων της Κυπαρισσίας υπέρ του Νοσοκομείο της πόλης, ενώ πολλά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα ήταν καυστικά.
Στην εκδήλωση από την πλευρά του Δήμου στις πρώτες θέσεις ήταν η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας που εργάζεται στο νοσοκομείο κα Αλεξοπούλου, ενώ πολύ πίσω παρέστη η Αντιδήμαρχος Γιάννα Κωσταντέλου επιλέγοντας χαμηλό προφίλ. Ανάμεσά του από την περιφερειακή αρχή ο κ. Γ. Μπακούρος, ενώ είδαμε και φορείς από την ομοσπονδία Τριφυλιακών συλλόγων κι άλλους. 
Δυστυχώς θυμόμαστε μπροστά στις κάμερες τις ερωτήσεις και ξιφομαχίες μεταξύ δημοτικών συμβούλων που διεξάγονται συχνά πυκνά στο Δημοτικό συμβούλιο, ακόμα και από την αντιπολίτευση η οποία ωστόσο δείχνει να μην έχει πάρει στα σοβαρά τον ρόλο της. Και ήταν απούσα και η αντιπολίτευση.
Η αδιαφορία αυτή σχολιάζεται έντονα από την κοινή γνώμη της πόλης, καθώς το Νοσοκομείο εξυπηρετεί την Δυτική Μεσσηνία και μέρος της νότιας Ηλείας, αποτελώντας κορυφαίο κεφάλαιο. Μάλιστα όσοι κόπτονται με ωραία λόγια την υποτιθέμενη...στήριξη στο νοσηλευτικό ίδρυμα, την ώρα που όφειλαν να αποδείξουν ότι είναι παρών ήταν..απλώς απόντες. Κυρίως γιατί το έργο αναβάθμισης και οι προσλήψεις προσωπικού δεν έγιναν με δικές τους ενέργειες. 
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΕΣ ΑΛΛΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Η Περιφέρεια και οι δωρητές κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην έμπρακτη στήριξη του ιδρύματος. Αλλά κυρίως το προσωπικό όπως νοσηλευτές, εργαζόμενοι, διοικητικοί, γιατροί, που με νύχια και με δόντια μαζί τους οδηγούς και τραυματιοφορείς και όλους που το αγκαλιάζουν γνωρίζουν ότι η υγεία είναι προσφορά. Άρα το προσκλητήριο ήταν ιερό ως εθελοντική πράξη προσφοράς στον τόπο μας. 
ΤΟ νοσοκομείο δεν κάνει διακοπές, δουλεύει Όλο το 24ωρο. Ίσως να είχαν άλλοι σοβαρές εργασίες ή να βρίσκονται σε διακοπές. Αλλά ο λαός της περιοχής θα ξέρει ποιοι ήταν απόντες σε συλλογικά προσκλητήρια....Και ας αφήσουν τις δικαιολογίες. 
Τα πανηγύρια και οι γουρνοπούλες σε χωριά, τελειώνουν νωρίς φέτος. Γιατί μετά τις 26 Μαίου του 2019 ο λαός ίσως αποφασίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οριστικά. Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages