ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ-ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ-ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ-ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ-ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΣΚΛΗΡΟ μράντεφερ μεταξύ των 2 μονομάχων του Γιώργου Λεβεντάκη και Τάκη Κατσίβελα είχαμε την Κυριακή όπως επιβεβαίωσαν τα exit poll του kyparissianews,  στο Δήμο Τριφυλίας για την εκλογική μάχη της 26ης Mαίου καθώς ο τελικός νικητής θα αναδειχθεί στον δεύτερο γύρο.
Πολλαπλά μηνύματα έστειλε η κάλπη με βάση την σύνθεση του εκλογικού σώματος ιδίως στια 3 μεγάλες πόλεις της Τριφυλίας. Και τούτο διότι στα Φιλιατρά όπου κατάγεται ο Γιώργος Λεβεντάκης εδραίωσε μια ισχυρή πλειοψηφία με ποσοστό που άγγιξε το 59%, στους Γαργαλιάνους υπερίσχυσε με διαφορά όμως μισής ποσοστιαίας μονάδας ο Στάθης Ανδρινόπουλος έναντι του κ. Κατσίβελα σε σχέση με τις εκλογές του 2014, ενώ στην Ενότητα Κυπαρισσίας πρώτος ήρθε με με 23% ο κ.Τάκης Τσίγγανος με δεύτερο όμως τον κ. Λεβεντάκη με 19,5% ενώ την 3η θέση πήρε η κα Παναγιωτοπούλου και την 4η ο κ.Μπακούρος.
Αντίθετα στην ενότητα Αετού λόγω εντοπιότητας με 37% υπερίσχυσε ο Δημήτρης Δριμής, στην ενότητα Αυλώνος ο κ. Κατσίβελας με 21,5%, ενώ η κα Παναγιωτοπούλου στην κοινότητα Τριπύλης. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η αποχή κινείται στο μεγάλο ποσοστό του 48% κάτι που πρέπει να προβληματίσει καθώς ετεροδημότες δεν επέλεξαν να κατέβουν στην γενέτειρά τους. 
ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ 
Τελείως διαφορετικό είναι το σκηνικό στην κατανομή των εδρών καθώς από τις  12 έδρες της πλειοψηφίας φαίνεται ότι έχει υποστεί μεγάλη μείωση η παράταξη του νυν Δημάρχου. Έτσι ο κ. Λεβεντάκης θα καταλάβει 7 έδρες, ο κ. Κατσίβελας μόλις 5 έδρες, η κα Παναγιωτοπούλου 4 έδρες, ενώ οι κ. Ανδρινόπουλος και Τσίγγανος από 3 έδρες, από 2 έδρες οι κ. Μπακούρος και Δριμής ενώ 1 έδρα θα έχει ο Σαράντος Κουκούμης στα όρια του εκλογικού μέτρου. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages