ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ που σήμερα διατηρεί δικό του φαρμακείο στην Κυπαρισσία, έχει θέσει για πρώτη φορά υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου κ. Τάκη Κατσίβελα.
Με ρίζες από την Αγαλιανή και την Μεσσηνία, κρατά αναλλοίωτη την αξία της οικογενειακής ιστορίας του καθώς ο παππούς του διετέλεσε ένα σημαντικό κεφάλαιο για την τοπική ιστορία, αποτελώντας ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας από το 1995 που άνοιξε το δικό του φαρμακείο, ενώ το 2003 ήρθε σε γάμο κοινωνία αποκτώντας δύο παιδιά.
Ο Ιωάννης Κωσταντόπουλος παραμένει ενεργός πολίτης του τόπου μας, καθώς σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Κυπαρισσίας επί σειρά ετών, με πλούσια κοινωνική δράση. Μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου 'Δίωνα', μέλος του Χορωδιακού σχήματος ΗΔΥΦΩΝΟΝ του Δήμου Τριφυλίας, ενώ υπήρξε ως γνωστόν παλιός παίκτης μπάσκετ φτάνοντας το κατώφλι της Α εθνικής κατηγορίας την οποία όμως εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages