ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο Π. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο Π. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η προεκλογική περίοδος στη Κυπαρισσία με την ομιλία το βράδυ της Παρασκευής του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα, παρουσία πλήθος κόσμου το οποίο τον υποδέχθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλεως.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας έκανε αναφορά τόσο στην διάσταση απόψεων με τον έτερο διεκδικητή της δημαρχιακής θώκου για το σύστημα διακυβέρνησης του Δήμου, μετά τις εκλογές κάνοντας αναφορές σε σημεία της ομιλίας του που είχε προηγηθεί την Πέμπτη το βράδυ.
Ο κ. Κατσίβελας εκτίμησε ότι δεν ειπώθηκε όλη η αλήθεια λέγοντας ότι "πλέον δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν" προσθέτοντας σε άλλο σημείο της ομιλίας του ότι "όταν η χυδαιότητα επικρατεί κάποιοι πρέπει να αντισταθούν". Απάντησε λέγοντας ότι "άραγε γιατί πρέπει να απολογηθώ, όταν ήμουν κοντά στους ανθρώπους του πόνου τα βράδια ξενυχτώντας μαζί τους (εννοεί ασκώντας την ιατρική)" συμπεραίνοντας ότι "από την κοινωνία αυτή που αγκάλιασε την προσπάθειά μας στο Δήμο, περιμένω να μάθω για να με κάνει σοφότερο".
Για την ΔΕΥΑ Τριφυλίας επισήμανε ότι "είχε έλλειμμα 700.000 ευρώ και τώρα εμφανίζει κερδοφορία και τα 61.000 ευρώ που βρήκε ο έτερος υποψήφιος είναι η εφορία που πρέπει να πληρώσει η επιχείρηση λόγω κερδών". Κατέληξε λέγοντας ότι "δεν ανέχομαι να με προσβάλλουν, γιατί η δημοκρατία δεν θέλει σε καμία περίπτωση χειραγώγηση" ενώ έκανε αναφορά στην προσπάθεια της θητείας του για τα μείζονα θέματα που αφορούν την πόλη της Κυπαρισσίας, δηλώνοντας ότι σέβεται όσους υπηρέτησαν από την θέση της αυτοδιοίκησης την περιοχή, ζητώντας την εντολή των πολιτών να συνεχίσει όπως δήλωσε το έργο του στην Δημοτική αρχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages