ΟΜΑΛΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΟΜΑΛΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΥΛΙΑ

Η ημέρα που καλείται να «μιλήσει» ο λαός έφτασε, μιας και οι εκλογές… είναι πλέον «εδώ», αφού οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 το πρωί και οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν για ευρωβουλευτές αλλά και να αποφασίσουν για τους επόμενους περιφερειάρχες, δημάρχους και κοινοτάρχες. Οι κάλπες για τις εκλογές 2019 κλείνουν στις 19.00 το βράδυ. καθώς στην Μεσσηνία 193.826 είναι οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι  πρέπει να… πάρουν τις αποφάσεις Oι δικαστικοί αντιπρόσωποι βρίσκονταν κανονικά στις θέσεις τους, αλλά όπως πάντα μεγάλος αριθμός μελών των εφορευτικών επιτροπών δεν παρουσιάστηκε.
Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε εξελίσσεται και στους άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μοναδικό πρόβλημα, που αναφέρθηκε ήταν καθυστέρηση στην έναρξη των εκλογών στην Κοντοβάζαινα του Δήμου Γορτυνίας στην Αρκαδία, όπου η δικαστική αντιπρόσωπος... έπαθε λάστιχο, αλλά πλέον όλα εξελίσσονται ομαλά.
Στη Κυπαρισσία αυξημένη η κίνηση ήταν μετά το μεσημέρι στα εκλογικά τμήματα στο Γυμνάσιο της πόλης, ενώ στην Πυλία αρκετοί κάτοικοι προτίμησαν να ψηφίσουν από νωρίς το πρωί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages