ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΑΚΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΑΚΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ'

Στην κατάμεστη πλατεία Κυπαρισσίας πραγματοποιήθηκε εχθές 23/5/2019 σε θερμό κλίμα η ομιλία του Υποψήφιο Δημάρχου Τριφυλίας και επικεφαλής του συνδυασμού ‘’ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ’’ Σωτήρη Μπακούρου. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο της Κυπαρισσίας για την στήριξη που του δίνει από το 1998 εκλέγοντας τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης. 
Το θετικό κλίμα από τους Κυπαρίσσιους που αγκάλιασαν τον συνδυασμό του Σωτήρη Μπακούρο μαζί με νέα πρόσωπα φέρνοντας στο προσκήνιο νέες ιδέες στην πολιτική, είχε μεγάλο αντίκτυπο καθώς η πλατεία γέμισε από κόσμο και συνομίλησε στο τέλος της ομιλίας με τον υποψήφιο.
ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...
Στις τοποθετήσεις του ο κ. Μπακούρος τόνισε μεταξύ άλλων ότι  ο ίδιος και ο συνδυασμός του δεν λειτουργούν με τοπικιστικά κριτήρια και πως η ανάπτυξη του Δήμου θα πρέπει να είναι ισόρροπη. Έθεσε στόχους του ίδιου και του συνδυασμού του αλλά και κοστολογημένο πρόγραμμα για την επίλυση μεγάλων θεμάτων που ταλανίζουν την Κυπαρισσία αλλά και ολόκληρη την Τριφυλία χρόνια τώρα. 
Μίλησε για την εγκατάλειψη του Δήμου Τριφυλίας και πως στελέχη της υπάρχουσας δημοτικής αρχής που έχουν τώρα διασπαστεί σε διάφορους συνδυασμούς και διεκδικούν εκ νέου την ψήφο των Τριφύλιων θα μπορούσαν να επιλύσουν τα προβλήματα ενώ ήταν σε καίριες θέσεις. Ανέφερε πως η κάθοδος του συνδυασμού του στις εκλογές δεν είναι μια πράξη χαβαλέ αλλά μια συνειδητή πράξη με γνώση και αγάπη για την τοπική αυτοδιοίκηση. 
Μίλησε για υποψηφίους που δεν είναι κάν ενεργοί πολίτες, που ποτέ δεν παρακολούθησαν μια συνεδρίαση του Δ.Σ Τριφυλίας και δεν γνωρίζουν τα θέματα του Δήμου αλλά παρουσιάζονται τώρα ως Σωτήρες. 
Αποκάλυψε μάλιστα ότι έπεσαν υπογραφές ύψους 44 εκ. ευρώ από τα αρμόδια υπουργεία για τα αδρευτικά έργα στο φράγμα των Φιλιατρών που ανακοινώθηκε την Πέμπτη 
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ;
Έκανε συγκεκριμένες αναφορές στην δημαρχιακή περίοδο των 2 Καλλικρατικών περιόδων για 9 χρόνια καθώς δεν προχώρησαν τα έργα της περιοχής όπως η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, το ερειπωμένο κτίριο της Εθνικής τράπεζας παρότι υπήρχαν ευκαιρίες, το απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης που είναι από καρκινογόνο αμίαντο, την απουσία παιδικών χαρών, χώρους άθλησης, ενώ μίλησε για την εγκατάλειψη περιοχών της Τριφυλίας που έμειναν ξεχασμένα στο χρόνο...
Τέλος ανέφερε πως όλοι οι υποψήφιοι που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών έχουν την ίδια αγάπη για την Τριφυλία, απλά ο ίδιος έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα πως διαθέτει επιπλέον γνώση και εμπειρία και γι’αυτό το λόγο ζητά την καθαρή στήριξη των πολιτών της Τριφυλίας.
Στο τέλος παρουσίασε τους υποψήφιους από τις Δημοτικές ενότητες της Κυπαρισσίας, του Αετού και της Τριπύλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages