ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις 1 το μεσημέρι στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης. Στην συνέχεια επισκέφθηκε εκλογικά τμήματα στα Φιλιατρά, όπου ενημερώθηκε για την ομαλή εκλογική διαδικασία, ενώ θα επισκεφθεί και εκλογικά τμήματα σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους. Ο υποψήφιος Δήμαρχος ήταν ικανοποιημένος από την εξέλιξη της διαδικασίας, καθώς οι πολίτες θα δώσουν σε αυτές τις εκλογές το εισιτήριο για το πολυπόθητο ταξίδι, με προορισμό την ΑΝΟΔΟ και την αναγέννηση όλη της Τριφυλίας. 
Στο 1ο Δημοτικό σχολείο των Γαργαλιάνων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος από την πλευρά του σύμφωνα με το επιτελείο του ήταν ικανοποιημένος τόσο από την διαδικασία όσο και για την επίτευξη του εκλογικού αποτελέσματος. Αργότερα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην ίδια πόλη και ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Ανδρινόπουλος.
Αργά το μεσημέρι της Κυριακής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην αίθουσα του δραστήριου Προοδευτικού Συλλόγου Φαρακλάδας, στο ομώνυμο κοινοτικό διαμέρισμα της Φαρακλάδας ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σωτήρης Μπακούρος ο οποίος περιόδευσε σε εκλογικά τμήματα της Κυπαρισσίας και της ευρύτερης περιφέρειας. 
Νωρίτερα είχε ασκήσει στο Κοπανάκι το εκλογικό του δικαίωμα και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Δριμής που κατάγεται από την περιοχή. Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages