ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΜΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΜΗΣ

ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ του θέσεις ενόψει των εκλογών παρουσίασε στο κοινό η "Ανεξάρτητη Δημοτική συνεργασία" στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Κυπαρισσίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Δριμής.
Για πρώτη φορά υπάρχει εκπροσώπηση με υποψήφιο συνδυασμού από την ορεινή Τριφυλία καταγόμενο από την Δ.Ε. Αετού σε σχέση με το παρελθόν. Ο κ. Δριμής στην ομιλία του παρουσία των υποψήφιων του συνδυασμού του άσκησε δριμεία κριτική τόσο στη νυν όσο και σε όσους δημιούργησαν κενό λόγο αναλύοντας το γεγονός ότι "σε επισκέψεις μας είναι διάχυτη η διαμαρτυρία σε όλο το μήκος του Δήμου για τις ελλείψεις, την στασιμότητα που παρατηρείται καθώς η ίδια δημοτική ομάδα που διοικεί τον Δήμο τα τελευταία 9 χρόνια παραμένει σχεδόν ίδια, χωρίς όραμα και σχέδιο για το μέλλον του τόπου". 
ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΧΑΔΑ
Τόνισε ότι "η διοίκηση του Δήμου καταρρέει για αυτό τον λόγο έχουμε πολλούς συνδυασμούς που οφείλεται κυρίως στην αστοχία αποτελεσματικής διοίκησης με αποτέλεσμα πλέον όλοι να αναζητούν πολιτική στέγη και..ο σώζον εαυτόν σωθήτω". Επισήμανε μεταξύ άλλων ότι "υπό κατάρρευση βρίσκονται οι υποδομές ενώ αποτελούν ντροπή για τον Δήμο οι παράνομοι ΧΑΔΑ για τους οποίους μάλιστα έπεσαν πρόστιμα" ενώ πρόσθεσε ότι "μέσω δικαστικών αποφάσεων από το παρελθόν διεξάγονται οι πληρωμές στο Δήμο, ενώ αποδιοργανωμένες είναι οι υπηρεσίες χωρίς καμία πρόβλεψη έστω για κοινωνική προστασία ως υπηρεσία". 
ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ 
Εκτίμησε ότι "αποτελεί μπάχαλο η ύδρευση και η αποχέτευση με αποτυχία της ΔΕΥΑ Τριφυλίας που εδώ και 10 χρόνια δεν έχει κάνει καν ισολογισμό ενώ τα δίκτυα από αμίαντο δεν έχουν καν αντικατασταθεί...". Σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι "...για την αστοχία δεν ευθύνεται το μέγεθος του Δήμου που προβάλλεται ως δικαιολογία, αλλά η αδράνεια των αιρετών που στηρίχτηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με μια...βιομηχανία προγραμματικών συμβάσεων".
Κατέληξε λέγοντας ότι ο προεκλογικός αγώνας δείχνει να μην έχει ουσία καθώς ορισμένοι υποψήφιοι δεν ξέρουν...καν καυτά θέματα του Δήμου ενώ ο συνδυασμός του είπε ότι "οραματίζεται ένα πολυκεντρικό Δήμο όπου κάθε περιοχή του Δήμου είναι και κέντρο" και όπως διεμήνυσε "πιστεύω στην κοινωνία των προσώπων". Τέλος έκανε αναφορά σε έργα που εκπληρώθηκαν επι θητείας του λέγοντας ότι ακόμα "και σήμερα δεν λειτουργεί η ζωοαγορά του Κοπανακίου". Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages