ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΤΗΝ υλοποίηση ορισμένων έργων προωθεί παρά τις ακατάσχετη φιλολογία περί εκλογών ο Δήμος Τριφυλίας καθώς υποτίθεται ότι οι Ο.Τ.Α. δεν διακόπτουν το έργο τους για να ξεκινήσουν...από μηδενική βάση μετά τις 26 Μαίου. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ο δρόμος της Βάλτας από το γεφύρι της Πετραλέξενας μέχρι την κοινότητα της περιοχής. Τις επόμενες μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι διοικητικές αποφάσεις θα ολοκληρωθεί και το τμήμα που είναι κατεστραμμένος μετά το γεφύρι με κατεύθυνση προς Γαργαλιάνους ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως το έργο. 
Ο συγκεκριμένος δρόμος θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια μετακίνησης των κατοίκων καθώς μια προσδοκία δεκαετιών των κατοίκων ικανοποιήθηκε.. 
Πρόθεση του Δήμου είναι να αναπτυχθεί όλο το οδικό δίκτυο σύνδεσης των 3 πόλεων της Τριφυλίας όπως η δημοπράτηση του δρόμου Φιλιατρά-Γαργαλιάνοι με την περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και η βελτίωση του άξονα του δρόμου προς την τουριστική μονάδα Κωσταντακόπουλου. Επίσης πρόσφατα ξεκίνησε και το έργο επάνδρωσης της Γεώτρησης της Λεύκης προυπολογισμού 240000 ευρώ που θα προσθέσει 1000 cm3 την ημερα ύδατος στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης των Γαργαλιάνων την ημέρα, ίσο με το 1/3 της κατανάλωσης που παρατηρείται την περίοδο του Αυγούστου. 
Παράλληλα υλοποιείται από την αρμόδια υπηρεσία η εκτέλεση του έργου " Επισκευή και συντήρηση νεκροταφείων του Δήμου Τριφυλίας " προυπολογισμού 85500 ευρώ το οποίο ουδέποτε έχει υλοποιηθεί στο παρελθόν καθώς όλα τα έργα παρακολουθεί από κοντά με τους συνεργάτες του ο κ. Κατσίβελας τις τελευταίες εβδομάδες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages