«Λευκή πετσέτα» Νίκα πριν την τελική ευθεία των εκλογών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

«Λευκή πετσέτα» Νίκα πριν την τελική ευθεία των εκλογών

"Παραίτηση» του υποψήφιου περιφερειάρχη από την εκλογική μάχη, 15 ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες! «Και να χάσω δεν με νοιάζει», εξομολογείται δημόσια ο «χορτασμένος» Π. Νίκας. Αμηχανία στην παράταξή του.
Αυτόπτες μάρτυρες ενός σπάνιου πολιτικού περιστατικού έγιναν όσοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Κορίνθου, καθώς άκουσαν έναν από τους υποψήφιους περιφερειάρχες Πελοποννήσου να δηλώνει, δημόσια και φωναχτά, ότι δεν τον νοιάζει το αποτέλεσμα των εκλογών, οι οποίες θα διεξαχθούν σε δύο εβδομάδες!
Ο λόγος για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε δημόσια την …αδιαφορία του για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών: «Και να χάσω δεν με νοιάζει», είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, προσθέτοντας κυνικά ότι είναι «χορτασμένος» από την πολιτική του πορεία!
Παραίτηση από τη μάχη
Οι δημόσιες αναφορές του κ. Νικα, όπως είναι φυσικό, εξέπληξαν τους παρευρισκόμενους, καθώς όχι μόνο έγιναν σε δημόσιο χώρο και σε κοινή θέα, αλλά αποτελούν έμμεση παραδοχή ήττας, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές. Μάλιστα, όσοι υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της τοποθέτησης Νίκα, σημειώνουν ότι το ύφος που συνόδευε την εκφορά του λόγου του υποψήφιου περιφερειάρχη δήλωνε εμφαντικά την παραίτησή του από την εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου!
Αμηχανία στον συνδυασμό
Ωστόσο, η δημόσια …εξομολόγηση Νίκα, όσο και αν εκπλήσσει, απηχεί με ακρίβεια την εικόνα που επικρατεί στο εσωτερικό της παράταξης του υποψήφιου περιφερειάρχη.
Πλέον, ακόμα και οι στενοί συνεργάτες του Π. Νίκα εκτιμούν ότι πολύ δύσκολα θα αναστραφεί το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Πελοπόννησο, ενώ η ίδια πεποίθηση έχει παγιωθεί και στις τάξεις των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης του.
Είναι ενδεικτικό ότι ελάχιστοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Νίκα, πλέον, κυνηγούν τον σταυρό, δεδομένου ότι γνωρίζουν ότι τα περιθώρια εκλογής τους είναι περιορισμένα. Οι περισσότεροι εξ αυτών δε αντιμετωπίζουν τις επερχόμενες εκλογές ως τυπική διαδικασία, ως μια «εξυπηρέτηση» προς τη Νέα Δημοκρατία. Από το messiniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages