15 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον Δήμο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

15 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον Δήμο Τριφυλίας

Τον προγραμματισμό προσλήψεων μόνιμου προσωπικού για το 2021 ενέκρινε χθες ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας. Οπως αποφασίστηκε προτείνεται η πρόσληψη 15 μόνιμων υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων. Επίσης αποφασίστηκε η ανάκληση προηγούμενης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που έχει να κάνει με τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας. 
Οπως σημειώθηκε από τον αντιδήμαρχο Αντώνη Βλάχο πρέπει να ανακληθεί η απόφαση και να δώσει το αρμόδιο υπουργείο νέο cpv. (Το cpv είναι ένα σύστημα ταξινόμησης για τις δημόσιες συμβάσεις). Συμπλήρωσε όμως πως δεν έχει υπάρξει απάντηση από το υπουργείο, και στις τηλεφωνικές προσπάθειες που έχουν γίνει και στο e-mail που έχει σταλεί.
 Από την πλευρά της αντιπολίτευσης η Μαρία Πανουσιοπούλου τόνισε πως θα πρέπει να γίνει και έγγραφο εξαιρετικά επείγον, ενώ ο Γιάννης Μερκούρης ανέφερε πως αυτό δεν πρέπει να ξεπερνιέται έτσι καθώς ο χρόνος περνά. Το κολυμβητήριο, είπε, δεν ήρθε χθες, το παραλάβατε και δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα. Την εκτίμηση ότι θα το προλάβουν έκανε ο κ. Βλάχος και σημείωσε πως αφού δεν έχουν απάντηση, τι άλλο να κάνουν. Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε παράταση του έργου ανάπλασης της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας για 102 ημερολογιακές ημέρες μέχρι 11 Ιανουαρίου 2021. Επίσης, έγινε έγκριση του Πρακτικού ΙΙΙ ελέγχου των δικαιολογητικών κατακύρωσης των προσωρινών αναδόχων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια Υγρών Καυσίμων και Λιπαντικών του Δήμου Τριφυλίας και των Νομικών Προσώπων, έτους 2020-2021, ΔΕ Φιλιατρών». Για τα καύσιμα ανάδοχος είναι ο Παναγιώτης Ζεμπέκης με προσφορά 94.424 ευρώ πλέον ΦΠΑ και για τα λιπαντικά η εταιρεία Αφοί Οικονόμου Ο.Ε. με προσφορά 10.933 ευρώ πλέον ΦΠΑ. 
Εγινε και η έγκριση του Πρακτικού ΙΙΙ ελέγχου των δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια Υγρών Καυσίμων και Λιπαντικών του Δήμου Τριφυλίας και των Νομικών Προσώπων, έτους 2020-2021, ΔΕ Γαργαλιάνων». Στα καύσιμα ανάδοχος είναι ο Παναγιώτης Ζεμπέκης με προσφορά 105.904 πλέον ΦΠΑ και για τα λιπαντικά εκκρεμεί ένσταση. Τέλος έγινε η έγκριση του Πρακτικού Ι του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια Θραυστών Υλικών Λατομείου», με προσωρινό ανάδοχο την εταιρεία Λατομεία Φιλιατρών ΑΒΕΕ και προσφορά 44.807 ευρώ με ΦΠΑ, ενώ ο προϋπολογισμός ήταν 73.910 ευρώ. Κ.Μπ. από 'Ελευθερία'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages