ΜΕΛΕΤΗ για το κτήριο Συγγρού στον Αετό ζητεί ο Δριμής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

ΜΕΛΕΤΗ για το κτήριο Συγγρού στον Αετό ζητεί ο Δριμής

Για το αν υπάρχει ή δεν υπάρχει μελέτη για το κτήριο Συγγρού στον Αετό, ζητεί μια απάντηση από τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» Δημήτρης Δριμής σύμφωνα με την 'Ελευθερία'. 
Οπως τονίζει ο κ. Δριμής, σε πρόσφατη επίσκεψή του στον Αετό ο δήμαρχος είπε στους κατοίκους ότι δεν υπάρχει μελέτη. Χαρακτηριστικά ο κ. Δριμής σε δημόσιο ερώτημά του προς τον δήμαρχο αναφέρει: «Ο δήμαρχος Τριφυλίας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών επισκέφτηκαν τον Αετό την Παρασκευή 21 Αυγούστου και είχαν συνάντηση με κατοίκους για θέματα του χωριού. Σε επίμονη πρόταση δημοτών για την αξιοποίηση του διατηρητέου διδακτηρίου Συγγρού, ο δήμαρχος απάντησε πως δεν υπάρχει μελέτη για το κτήριο. Επειδή οι κάτοικοι και το τοπικό blog (pankarpan) είναι πιθανό να μην κατάλαβαν και να παρερμήνευσαν την απάντηση του δημάρχου, ρωτάμε δημόσια: 
Υπάρχει ή δεν υπάρχει μελέτη για το κτήριο Συγγρού, κ. δήμαρχε; Υπάρχει ή δεν υπάρχει μελέτη με τίτλο “Μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης κτηρίου Συγγρού και περιβάλλοντος χώρου Δ.Δ. Αετού”, με επιμέρους μελέτες: στατική, τοπογραφική, ηλεκτρομηχανολογική, αρχιτεκτονική κτηριακών έργων, ειδική αρχιτεκτονική (περιβάλλοντος χώρου), σύμφωνα με την 15/2010 απόφαση ανάθεσης μελέτης της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Αετού; Αν δεν δύναται να απαντήσει ο κ. δήμαρχος, παρακαλώ να μας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών που παρίστατο στη συνάντηση, τηρεί το αρχείο μελετών και έργων του δήμου και οφείλει, ως εκ της θέσεώς του, να γνωρίζει. Σε αναμονή της απάντησής σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages