Αστυνομικός Δντης Ηλείας, Παναγιώτης Μάνδαλος για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Αστυνομικός Δντης Ηλείας, Παναγιώτης Μάνδαλος για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης

Η έξαρση των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες έχει προκαλέσει σημαντική ανησυχία στην κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να έχει ληφθεί η απόφαση αυστηροποίησης των μέτρων κατόπιν συνεννόησης και με το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο και είναι υπεύθυνο στον έλεγχο και τον συνετισμό του κόσμου. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Παναγιώτη Μάνδαλο, έχουν ληφθεί συγκεκριμένες οδηγίες από το αρχηγείο προς όλες τις Διευθύνσεις. 
 Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται εντατικοποίηση και αυστηροποίηση των μέτρων που ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες τα στελέχη της κυβέρνησης, προκειμένου να μην χαλαρώνει ο κόσμος, με τις ποινές να αναμένονται ακόμα πιο αυστηρές. 
 Σε περιπτώσεις όρθιων ατόμων ή έντονου συνωστισμού σε επιχειρήσεις, θα επιβάλλεται κλείσιμο αυτής για 15 μέρες και υψηλό πρόστιμο που μπορεί να φτάνει ακόμα και τα 10.000 ευρώ. Επιπλέον, καλούνται όλοι να φορούν μάσκες και να τηρούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, δείχνοντας την απαραίτητη υπευθυνότητα σε μια δύσκολη εποχή. 
 Επιπροσθέτως, ο κ. Μάνδαλος τόνισε πως καλό θα ήταν εκδηλώσεις που μπορεί να προκαλέσουν συνωστισμό να αναβάλλονται, όπως έχει συμβεί ήδη σε αρκετές περιπτώσεις τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό, ενώ αναμένεται να διακοπούν διαφημιστικές αφίσες που αναφέρονται σε εκδηλώσεις προκειμένου να μην «παρασύρονται» οι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages