Πρόσληψη 17 ατόμων για καθαρισμό σχολείων του Δήμου Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Πρόσληψη 17 ατόμων για καθαρισμό σχολείων του Δήμου Τριφυλίας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων Δήμου Τριφυλίας, για το διδακτικό έτος 2019-2020, εκδόθηκε χθες από το δήμαρχο και δημοσιεύθηκε στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: ΨΩ1ΕΩΗΕ-ΩΑΣ. Ειδικότερα, αφορά 17 άτομα, ειδικότητας «ΥΕ Καθαριστές-στριες σχολικών μονάδων». 
Έξι άτομα θα είναι μερικής και 11 πλήρους απασχόλησης. Ολόκληρη η ανακοίνωση αναρτάται στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δ.Ε. Τριφυλίας, καθώς και στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου: www.dimostrifylias.gr. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο τη συνημμένη αίτηση με αριθμό 10749/21-08- 2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: dimtrifylias@gmail.com. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη μέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Για πληροφορίες, τηλέφωνο 2761360702-777.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages