Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας με διαγωνισμούς - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας με διαγωνισμούς

Με θέματα που αφορούν την εξέλιξη διαγωνισμών του Δήμου Τριφυλίας ασχολήθηκε κατά κύριο λόγο η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε την Τρίτη 25 του μηνός, στις 12 το μεσημέρι.
Πιο συγκεκριμένα τα θέματα κατά πλειοψηφία ληφθήκαν αποφασεις είναι: Λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης του ηλεκτρονικού (υπο)φακέλου των οικονομικών προσφορών για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Προμήθεια Υγρών Καυσίμων και Λιπαντικών Δήμου Τριφυλίας και Ν.Π.Δ.Δ., ΔΕ Κυπαρισσίας – Αετού – Αυλώνος – Τριπύλης 2020-2021». Λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης του ηλεκτρονικού (υπο)φακέλου της οικονομικής προσφοράς για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Προμήθεια ασφαλτικών υλικών συντήρησης – επισκευής οδών (Νέα Προμήθεια)». Εγκριση πρακτικού του ανοικτού ηλεκτρονικού 

διαγωνισμού «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του Νομικού Προσώπου και φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου Τριφυλίας 2020 – 2021». Λήψη απόφασης επί αιτήματος σχετικά με έκπτωση του ενοικίου, κατά 40% του συνολικού μισθώματος, το οποίο καταβάλλει για εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στον οικισμό Αγρίλη, Δ.Ε. Φιλιατρών (ακίνητο «Μύλος»), για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο 2020. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages