ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΥΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΥΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΥ

Την υλοποίηση μελετών αλλά και εργολαβιών που αφορούν την περιοχή της Τριφυλίας επισήμανε ότι περιφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος μιλώντας αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας αλλά και στο ραδιοφωνικό σταθμό παλμός 90,5. 
Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας προέβη σε σημαντική αναφορά για το δρόμου Φιλιατρά Γαργαλιάνοι για τις εξελίξεις που αφορούν το λιμάνι της Κυπαρισσίας με την εκτέλεση της δεύτερης φάσης καθώς επίσης και του αλιευτικό καταφύγιο του Μαράθου. Επεξήγησε μάλιστα ότι τα έργα έχουν δρομολογηθεί με δεσμευμένες πιστώσεις ενώ κάποια βρίσκονται ήδη στην φάση της αναδοχής έτσι ώστε να ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα. 
Η είδηση όμως της αποκλειστικής συνέντευξης με τον κύριο Αναστασόπουλο είστε για την ευρύτερη περιφέρεια της Κυπαρισσίας καθώς τόνισε ότι έχει στα χέρια του την μελέτη και αναμένει την δημοπράτηση για το έργο της δημιουργίας κατασκευή τέχνη του υφάλου στην περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπο. Του έργου στον παλιότερα απεμπόλησε ο Δήμος Τριφυλίας και το ανέλαβε η διεύθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Τριφυλίας. Οι οι πόροι για το έργο που απαιτούνται αφορούν και την συμβουλή του υπουργείου που ρικής ναυτιλίας και όχι μόνο. Πάντως όλες οι σχετικές περιβαλλοντικές μελέτες έχουν ολοκληρωθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages