7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΔ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΧΑΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΔ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΧΑΛΙΑ


 Σε 7 χρόνια και 4 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κυπαρισσίας η 70χρονη γυναίκα από τη Σκάλα του Δήμου Οιχαλίας, η οποία τον Οκτώβριο του 2019 είχε σκοτώσει τον 73χρονο σύζυγό της, η έφεση όμως που άσκησε είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και έτσι αφέθηκε ελεύθερη.

Να θυμίσουμε ότι η 68χρονη τότε γυναίκα μετά από διαπληκτισμό που είχε με το σύζυγό της, του είχε ρίξει καυτό νερό σε μέρη του σώματός του προκαλώντας του εγκαύματα, ενώ τον είχε χτυπήσει και με έναν πλάστη. 

Ο 73χρονος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου την επόμενη ημέρα εξέπνευσε. Η γυναίκα είχε συλληφθεί, της είχε απαγγελθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας και είχε προφυλακιστεί.
Η δίκη της υπόθεσης έγινε προχθές στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κυπαρισσίας, το οποίο της επέβαλε ποινή 7 ετών και 4 μηνών, αναγνωρίζοντας όμως όλα τα ελαφρυντικά που ζητήθηκαν από την υπεράσπιση κι έτσι με την έφεση που άσκησε, αφέθηκε ελεύθερη.
Να σημειωθεί ότι ενώπιον του δικαστηρίου εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και της ορίστηκε από το δικαστήριο.

πηγή:'Ελευθερία'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages