ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΟΔΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΟΔΩΝ


 Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη 2 Μαρτίου και ώρα 13.00, με τηλεδιάσκεψη, η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας. Να σημειώσουμε ότι τα υποστηρικτικά έργα για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Κυπαρισσίας, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, ωστόσο παραμένει άγνωστο πότε θα τρέξει η συνολική χρηματοδότηση που εκκρεμεί ακόμα από την προηγούμενη κυβέρνηση......

Τα θέματα έχουν ως εξής:

  • Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη & κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» (Α.Μ. 19/2019)
  • Επικύρωση του πρακτικού κλήρωσης για την ανάδειξη Επιτροπής Διενέργειας του Συνοπτικού Διαγωνισμού «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ»
  • Αναμόρφωση προϋπολογισμού της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ., οικ. έτους 2021 με οικονομικά στοιχεία της 31ης-12-2020 (έγκριση της αριθ. 3/2021 απόφασης Δ.Σ. της ΚΕΠΠΑΠΕΔΗΤ)
  • Λήψη αποφάσεως επί αιτήσεως της κ. Γαραντζιώτη Ασπασίας του Παναγιώτη, σχετικά με αποζημίωση της ζημιάς ενός ελαστικού του ΙΧ αυτοκινήτου της, λόγω πτώσης σε λακκούβα
  • Επικύρωση αποτελέσματος κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ. για τον ορισμό της Επιτροπής Διενέργειας του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού «ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ»
  • Αποδοχή παραχώρησης προς χρήση ενός προωθητήρα GRATER, προς το Δήμο Τριφυλίας, για κάλυψη αναγκών του Δήμου
  • Λήψη απόφασης περί αναπροσαρμογής ή μη του Ενιαίου Τέλους Καθαριότητας και Φωτισμού για το έτος 2021 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)
  • Καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ (ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages