Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού-τουρισμού-ξενοδοχείων Μεσσηνίας για στήριξη εργαζομένων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού-τουρισμού-ξενοδοχείων Μεσσηνίας για στήριξη εργαζομένων

 


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού-τουρισμού-ξενοδοχείων & συναφών επαγγελμάτων Νομού Μεσσηνίας στηρίζει την πρωτοβουλία του Συλλόγου για τα δικαιώματα της Γυναίκας, συμμετέχοντας στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει την Παρασκευή 12/2 στις 11:00πμ έξω από το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Διεκδικούμε:

 ·       Να διασφαλιστεί το δικαίωμα της επαναπρόσληψης όλων των εποχικών εργαζομένων στον τουρισμό και στον επισιτισμό (ξενοδοχοϋπάλληλοι, επισιτιστές, εργαζόμενοι σε τουριστικά πρακτορεία, οδηγοί τουριστικών λεωφορείων, τουριστικοί συνοδοί, ξεναγοί). Καμία απόλυση.

·         Εισόδημα για όλους μέχρι να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα και ανοίξουν οι επιχειρήσεις.

·         Συλλογικές Συμβάσεις χωρίς μειώσεις μισθών και δικαιωμάτων για όλο τον κλάδο με υποχρεωτική εφαρμογή σε όλη τη χώρα.

·         Να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς. Να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας και να προχωρήσει ο  μαζικός και δωρεάν, αλλά όχι υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages