Υγειονομικό υλικό από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον Ιατρικό σύλλογο Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Υγειονομικό υλικό από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον Ιατρικό σύλλογο Μεσσηνίας

 


Η προσπάθεια στήριξης του έργου όλων των υγειονομικών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζεται. Νωρίτερα σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, κ. Αναστασόπουλος παρέδωσε στον πρόεδρο και τον γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Δημήτριο Τζωρτζίνη και Ηλία Μανδηλάρη αντίστοιχα, υγειονομικό υλικό προστασίας από τον κορωνοϊό για τις ανάγκες των μελών του.

Ο κ. Τζωρτζίνης δήλωσε ότι για ακόμα μία φορά η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται στο πλευρό τον ιδιωτών γιατρών και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας για την στήριξή τους.

Από τη μεριά του ο αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους το οποίο γίνεται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες αυτή την περίοδο, λόγω της πανδημίας ενώ τους διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει στηρίζει το έργο τους, τονίζοντας ότι «ως Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσουμε να υποστηρίξουμε τις δομές υγείας  (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας) με κατάλληλο  εξοπλισμό  για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει και ιδιαίτερα με διάθεση rabit test για την αξιοποίησή του σε έλεγχους ειδικών πληθυσμιακών ομάδων, ανάλογα με τις ανάγκες».

Παράλληλα τα μέλη του Ιατρικού συλλόγου ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη για την εξέλιξη του εμβολιασμού στη Μεσσηνία και για το γεγονός ότι τις επόμενες ημέρες αυξάνονται τα εμβολιαστικά κέντρα από τρία σε οκτώ καθώς και η διαθεσιμότητα των εμβολίων, εξαιτίας της χρήσης των εμβολίων της AstraZeneca από 15 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages