ΠΑΝ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ- VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΝ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ- VIDEO

 


Πολύτιμες συμβουλές για την σωστή διατροφή αλλά κυρίως την ισορροπία της υγείας έδωσε σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα μας ο γνωστός διατροφολόγος διαιτολόγος και πρωταθλητής Ελλάδος κύριος Παναγιώτης Αλεξόπουλος. Σημαντική ήταν η αναφορά του σου ό,τι αφορά τις διατροφικές συνθήκες αλλά και την λήψη των κατάλληλων ιχνοστοιχείων κατά την διάρκεια της καραντίνας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 
Υποστήριξε μάλιστα ότι η παχυσαρκία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την διατροφή μας δεδομένου ότι παραμένει το σημαντικό θέμα της υιοθέτησης της μεθόδου μεσογειακές διατροφής σε κάθε ηλικία και στα καθημερινά μας γεύματα. Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζονται τα στοιχεία και για τους αθλητές που δεν μπορούν να προπονηθούν οδηγώντας ουσιαστικά την καθημερινή άσκηση στο ναδίρ.

Παράλληλα ο κ. Αλεξόπουλος προέβη σε ιδιαίτερη αναφορά για την άρρηκτη σύνδεση τόσο της παχυσαρκίας η οποία συνοδεύεται από την έλλειψη άσκησης, από τον ε κλείσμο στο σπίτι, αλλά κοίτα χρήσιμα στοιχεία που αφορούν μια υγιεινή ισορροπημένη διατροφή. Μάλιστα εκτός από την άσκηση πρέπει είσαι ιδιαίτερη αναφορά στο περπάτημα αλλά και στην λήψη βιταμίνης E που μπορεί να την πάρουμε δωρεάν ακόμα και από τον ήλιο. ΙΩΑΝ. ΜΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages