ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ

 


Αίσθηση προκαλεί η -νέα- απάντηση που δίνει με ανάρτησή της, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στον πρώην δήμαρχο Τριφυλίας και υποψήφιο και στις τελευταίες εκλογές, Παναγιώτη Κατσίβελα, η επίσης υποψήφια δήμαρχος Χάϊδω Παναγιωτοπούλου, στο φόντο της… κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους με εκατέρωθεν ανακοινώσεις το τελευταίο διάστημα.

“…”Γίνεται δε εκ του φρονείν τρία ταύτα: βουλεύεσθαι καλώς, λέγειν αναμαρτήτως και πράττειν ά δει.”

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ

Μιας και βρισκόμαστε στο τέλος της εβδομάδας, αναμένοντας την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το φλέγον για την περιοχή των Γαργαλιάνων θέμα της ανάπλασης της πλατείας, όπου και θα τοποθετηθώ, και οι εργασιακές μας υποχρεώσεις το επιτρέπουν, οφείλω μια ακόμα και τελευταία απάντηση στα μυθεύματα του κ. Κατσίβελα.
Είναι πλέον εμφανές κ. Κατσίβελα, ότι βρίσκεστε σε τεράστια σύγχυση εκτοξεύοντας χολή προς πάσα κατεύθυνση. Στην πραγματικότητα όμως, δεν έχετε καταλάβει ότι είστε ο μόνος υπαίτιος για την καταψήφισή σας από το λαό της Τριφυλίας τη Δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Να είστε σίγουρος ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των Τριφύλιων την Δεύτερη Κυριακή των εκλογών, δεν ψήφισαν Λεβεντάκη. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ Κατσίβελα με σθένος, κυρίως λόγω της ΑΠΡΑΞΙΑΣ του και της ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ του! Που ακόμα συνεχίζετε και επιδεικνύετε κ. Κατσίβελα. Απ΄ ότι φαίνεται δε μάθατε ακόμα!
Να σας θυμίσω, εφόσον εσείς θίξατε το θέμα, ότι την Παρασκευή πριν την εκλογική αναμέτρησή σας με τον κ. Λεβεντάκη, ο λόγος που ήρθα στο γραφείο σας, είναι γιατί εσείς το επιδιώξατε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, τηλεφωνώντας σε κοινούς γνωστούς, φίλους και συνεργάτες μου, αλλά και σε μένα την ίδια!
Πως θα μπορούσα να δώσω χέρι βοηθείας κ Κατσίβελα; Αφού την ενασχόλησή μου με τα κοινά την ώθησε μεταξύ των άλλων, η δική σας ανικανότητα και απραξία;
Παρ΄ όλα αυτά τότε, ρίξατε των εγωισμό σας! Τότε ήμουν ικανή στην πολιτική, τότε με χρειαζόσασταν, τότε ψάχνατε «καρέκλα» να καθήσετε, όπως έχετε συνηθίσει να κάνετε εδώ και τόσα χρόνια παριστάνοντας το Σωτήρα εσείς και όχι εγώ!
Να σας θυμίσω κ. Κατσίβελα πως όταν διατελέσατε Περιφερειάρχης Υγείας :
-το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας έμεινε χωρίς καρδιολόγο, με αποτέλεσμα να διακοπούν τα χειρουργεία!
Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΠΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ
-Δεν έγινε κανένας διορισμός γιατρού!
-Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από εσάς στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας
Ενώ εσείς βρισκόσασταν γι΄ ακόμα μια φορά σε θέση κλειδί!
Τελικά κ. Κατσίβελα ή δεν αγαπάτε την Τριφυλία και επιδιώκετε την προσωπική σας προβολή και μόνο ή την αγαπάτε αλλά η ανικανότητά σας τελικά είναι τεράστια;
Επιλέξτε ότι σας βολεύει καλύτερα…………σε αυτό, έχετε ταλέντο!!!!!
Για το πρόβλημα που προέκυψε στο έργο της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας, που διατυμπανίζετε ότι είναι δικό σας έργο, πρέπει να γράφω πάρα πολλά για να απαριθμήσω τις ελλείψεις που είχαν δημιουργηθεί κατά τη δική σας θητεία, και αφορούσαν την μελέτη, την έλλειψη σύμβασης με τη ΔΕΗ για την υπογειοποίηση των δικτύων της και των λοιπών δικτύων κοινής ωφέλειας και φυσικά την έλλειψη του προσυμβατικού ελέγχου.
Ο διαγωνισμός είχε τελειώσει κ. Κατσίβελα από τον Ιούνιο του έτους 2019. Γιατί έως να αποχωρήσετε από το αξίωμά σας του Δημάρχου Τριφυλίας, δύο ολόκληρους μήνες καθυστέρησαν τα στάδια της ολοκλήρωσης του και δεν αποστείλατε εσείς το φάκελο του έργου για προσυμβατικό έλεγχο; Από τον Ιούνιο του έτους 2019 έως τέλος Αύγουστο του έτους 2019 εσείς κατείχατε το αξίωμα του Δημάρχου και από αρχές Σεπτεμβρίου του έτους 2019 και εντεύθεν ο κ. Λεβεντάκης. Επιπλέον ευθύνεστε γιατί όχι μόνο δεν μπορέσατε να οργανώσετε κατά τη διάρκεια της θητείας σας τη νομική υπηρεσία του Δήμου, εφόσον ο Δήμος έχει έμμισθο νομικό σύμβουλο, αλλά δεν καταφέρατε να παρέχετε σε αυτόν έστω τα στοιχειώδη, ένα γραφείο και μια βιβλιοθήκη στο Δημοτικό Κατάστημα, για να μπορεί να δουλεύει και να είναι σε άμεση συνεργασία με τις άλλες υπηρεσίες ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους υπηρεσιακά σφάλματα όπως, η έλλειψη του προσυμβατικού ελέγχου, αλλά αρκεστήκατε σε εξ αποστάσεως νομική υπηρεσία.
Σε κάθε περίπτωση, εσείς παραδώσατε το φάκελο του έργου στην νεοεκλεγείσα Δημοτική Αρχή ως είχατε καθήκον ; Εσείς παραδώσατε φάκελο κάποιου άλλου έργου εφιστώντας την προσοχή, στους όπως εσείς λέτε «επικίνδυνους» για το καλό του τόπου και των πολιτών, ως είχατε επίσης καθήκον ; Δυστυχώς δεν το πράξατε γιατί δεν μπορέσατε να διαχειριστείτε την ήττα σας και βάλατε το «εγώ» σας πάνω απ΄ όλα, σε βάρος της Τριφυλίας που σας καταψήφισε.
Επειδή διαχρονικά ζείτε και λειτουργείτε παρασκηνιακά, δεν σημαίνει ότι τα υγιή στοιχεία της κοινωνίας λειτουργούν έτσι. Για τον απλό κόσμο, ο οποίος αποτελεί την πλειοψηφία που σας απέρριψε, η ρητορική του εναρμονίζεται με τις πράξεις του. Δεν εκπλήσσομαι που δεν έχετε εικόνα για την προσφορά μου στο Δήμο και πόσο αυτό λειτούργησε σε βάρος της εργασίας μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου, διότι όπως ήδη σας έχω πει, είστε παντελώς απών. Ειδικά δε η κρίση σας για την άνω πόλη αποδεικνύει περίτρανα ότι είστε ανεπαρκής και επικίνδυνος να ασχολείστε με τα κοινά, ακόμα και ως εξ΄ αποστάσεως κριτής …
Αναφορικά με την τοποθέτησή σας για την ικανότητά μου στην πολιτική, θα σας πρότεινα να αρχίσετε να εμπιστεύστε τους συμπολίτες μας και να την αφήνετε στα χέρια τους. Δεν θα παραλείψω όμως να πω ότι αυτή η τοποθέτηση από άτομα σαν εσάς αποτελεί για μένα τίτλο τιμής και ένδειξη ότι βρίσκομαι στο σωστό δρόμο.
Τέλος θα συνιστούσα να μη περιαυτολογείτε διαρκώς, διατυμπανίζοντας την ιστορία και το όνομά σας διότι η πρακτική αυτή, εκτός του χαρακτήρα σας, αναδεικνύει την ανάγκη σας να παραπλανήσετε τους συμπολίτες μας, οι οποίοι δυστυχώς για εσάς, έχουν πλήρη γνώση και του ονόματος και της ιστορίας σας…….”, καταλήγει στην ανάρτησή της η Χάϊδω Παναγιωτοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages