ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ- ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ- ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ


 Σημαντικές παραμένουν οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά την διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού από πολίτες της Τριφυλίας. Μάλιστα τα τεστ διεξάγονται καθημερινά στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας που λειτουργεί και ωσεμβολιαστικό κέντρο ενώ ένα νέο κρούσμα από την περιοχή Γιαννιτσοχωρίου εμφανίστηκε την Δευτέρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα υπόλοιπα τέστ που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν να είναι αρνητικά.

Στο μεταξύ Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί την Τρίτη στο Γυμνάσιο Φιλιατρών για τη διενέργεια τεστ κορονοϊού.
Ο ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο σχολείο από τις 9 το πρωί και θα κάνει τεστ σε μαθητές, καθηγητές, βοηθητικό προσωπικό αλλά και γονείς, τόσο του γυμνασίου όσο και του λυκείου.
Σχετικό αίτημα είχε γίνει από το διευθυντή του γυμνασίου Νίκο Αθανασόπουλο, όταν μαθητής του σχολείου βρέθηκε θετικός. Από εκεί και πέρα ήταν άμεση η ανταπόκριση του διευθυντή ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης Νίκου Πεφάνη, ο οποίος κίνησε όλες τις διαδικασίες για να πραγματοποιηθούν τα τεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages