ΣΤΑ 9,1 ΕΚ. € ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ.. ΚΑΤΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

ΣΤΑ 9,1 ΕΚ. € ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ.. ΚΑΤΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!


Στα 9,1 εκατομμύρια € ανέρχεται το φετινό τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Τριφυλίας για το 2021 που εγκρίθηκε βάση Νόμου με διαφορετικό τρόπο φέτος στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος. Παρότι υπήρξαν δύο αναβολές το τεχνικό πρόγραμμα ουσιαστικά κατακυρώθηκε με βάση πρόσφατο νόμο του υπουργείου εσωτερικών παρά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε με περισσότερους ψήφους κατά, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την συνέχεια υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος.

Μάλιστα για πρώτη φορά στην συνεδρίαση φαίνεται ότι το τεχνικό πρόγραμμα καταψηφίστηκε από 14 δημοτικού συμβούλους ενώ υπερψηφίστηκε από εννέα συν ένα + 1 λευκό στην συνεδρίαση του σώματος. Η εφαρμογή του προγράμματος ωστόσο πραγματοποιείται καθώς ακόμα και αν υπάρξει μειοψηφία στα δημοτικά συμβούλια το τεχνικό πρόγραμμα λαμβάνει σάρκα και οστά. Να σημειώσουμε ότι ιδιαίτερη έμφαση δίνει φέτος το πρόγραμμα σε θέματα ηλεκτροφωτισμού, αναπλάσεων και πλατειών, έργα τεχνικών υποδομών και πεζοδρόμιο, καθώς επίσης και έργα βελτίωσης ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages