"ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ" ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

"ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ" ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ


Το 45,4% των κρουσμάτων εντοπίζεται στην Αττική, με την Αττική να ακολουθεί και την Αχαΐα να συνεχίζει να γονατίζει από τον κορονοϊό. Ευρεία διασπορά του κορονοϊού μαρτυρά η έκθεση του ΕΟΔΥ, με την Αττική να συνεχίζει να καταγράφει σχεδόν τα μισά ημερήσια κρούσματα, αλλά τους αριθμούς να είναι υψηλοί και σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα. Δυστυχώς, υψηλοί αριθμοί καταγράφονται σην Κρήτη, με το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο να ξεχωρίζουν αρνητικά, ενώ και στη Λάρισα ο αριθμός είναι διψήφιος.. Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας παράτασης επισφραγίστηκε από τα πλέον επίσημα χείλη.
 Η 1η Μαρτίου για άρση του lockdown αποτελεί οριστικά παρελθόν. Τα υψηλά κρούσματα επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό. Μόλις δυο εικοσιτετράωρα μέρα πριν την επέτειο της 26ης Φεβρουαρίου του 2020 όταν τα πρώτα ύποπτα κρούσματα ανιχνεύτηκαν στην Ελλάδα, ο κοροναϊός παραμένει απειλητικός, κυρίως χάρη στις μεταλλάξεις και επιβάλλει… όχι άρση αλλά επέκταση του lockdown. Μάλιστα, αν η παράταση ανακοινωθεί την Παρασκευή, θα είναι ακριβώς ένα χρόνο μετά την εμφάνιση των πρώτων μολύνσεων στην Ελλάδα.
Στην Πελοπόννησο είναι στο κόκκινο Ηλεία, Αρκαδία και Αχαία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages