ΖΟΦΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 7.500 ενεργά κρούσματα στην Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ΖΟΦΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 7.500 ενεργά κρούσματα στην Μεσσηνία

 



Όλα στο… κόκκινο στην «κόκκινη» Μεσσηνία στην οποία για δεύτερη ημέρα είναι σε εφαρμογή τα μέτρα περιοριστικού χαρακτήρα μετά την εκρηκτική άνοδο των κρουσμάτων. Μια άνοδος, που δοκιμάζει το Σύστημα Υγείας φέρνοντάς το στα όρια του, με την κατάσταση στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας να είναι ενδεικτική.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας: σήμερα Πέμπτη 26/8/2021 στην κλινική COVID 19 νοσηλεύονται εξήντα επτά (67) ασθενείς. Έγιναν δώδεκα (12) εισαγωγές. Δόθηκαν δώδεκα (12) εξιτήρια.

Το πρωί η κατάσταση είχε χτυπήσει… κόκκινο φθάνοντας τις 79 νοσηλείες, με τα εξιτήρια που δόθηκαν να επαναφέρουν την εικόνα στην λειτουργικότητά της.

Από τη μία, η εικόνα με τους νοσηλευόμενους που ξεπερνά κάθε προηγούμενο, από την άλλη, η εικόνα με τα αλλεπάλληλα ρεκόρ νέων κρουσμάτων, το τελευταίο διάστημα. Είναι δε χαρακτηριστικό, για να αποτυπωθεί το υψηλό ιικό φορτίο στην περιοχή μας, πως οι νέες μετρήσεις στο Βιολογικό της Καλαμάτας, δείχνουν μια εκτίμηση της τάξης περί των 7.500 ενεργών κρουσμάτων στην περιοχή. Έκκληση γίνεται για εφαρμογή των μέτρων προστασίας και για εμβολιασμό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages