«ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ» ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ… - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

«ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ» ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ…

 


«Πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Σταθερά στο «κόκκινο» για πολλοστή μέρα στη σειρά βρίσκεται με 184 κρούσματα η Αχαΐα, ενώ  η Μεσσηνία σήμερα καταγράφει 146 νέες μολύνσεις.Εκτινάχθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή της Ηλείας που καταγράφει 232!
ΣΟΒΑΡΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Την ίδια ώρα φαίνεται ότι η περιοχή της Τριφυλίας με αυξημένα κρούσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα φλερτάρει με την καραντίνα τοπικού χαρακτήρα όπως και ολόκληρη Μεσσηνία καθώς ο αριθμός αυτός θεωρείται ρεκόρ τουλάχιστον και τις τελευταίες μέρες επιστρέφοντας σε τριψήφια νούμερα.. Αξίζει να σημειώσουμε ωστόσο ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και αν η επιδημιολογική εικόνα παραμένει η ίδια δεν αποκλείεται να δούμε την λήψη έκτακτων μέτρων καθώς καθόλη την επικράτεια του Νομού. Πάντως αυξημένα είναι και τα κρούσματα στην περιοχή της Τριφυλίας όπως μας λένε εκεί ίδια αναγνώστες μας μερικοί εκ των οποίων μάλιστα είναι αν εμβολιαστεί όπως ένας φίλος αναγνώστης 39 χρόνος από την περιοχή της Κυπαρισσίας οποίος νοσηλεύεται κατοίκων με COVID19 τώρα μας λέει ότι πραγματικά σκέφτεται να κάνει το εμβόλιο. 

42 νέες μολύνσεις εντοπίζονται σήμερα στη Κορινθία, 31 στη Λακωνία, 16 στην Αρκαδία, 13 στην Αργολίδα.

Τέλος, 311 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages