ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ KYPARISSIANEWS - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ KYPARISSIANEWS


 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ- Σ.Φρ.

Λίγες μέρες απέμειναν για να μας αποχαιρετήσει το καλοκαίρι αλλά η απαράμιλλη ομορφιά της Τριφυλίας και του Κυπαρισσιακού κόλπο παραμένει ανεξίτηλη μέσα στο χρόνο. Ο πλούσιος καμβάς των χρωμάτων της αεναης φύσης προκαλεί  τον συνθέτη σε ένα ποικιλοτρόπο σκηνικό μίγματος συναισθημάτων που μας ταξιδεύει σε εποχές αλλοτινές, σαν να μην ξέρουμε ότι ο τόπος μας είναι σαν να βγήκε από τον παράδεισο αλλά εμείς το έχουμε μετατρέψει σε κάτι διαφορετικό.



Οι περίτεχνες φωτογραφίες που απεικονίζουν διάφορες περιοχές περιλαμβάνει εκτός από τον Κυπαρισσιακό κόλπο και την περιοχή των Φιλιατρών, Μαράθου και συμπεριλαμβανει την περιοχή των όρων πάνω από το χωριό Αετός της Τριφυλίας. 

Αφιερωμένο σε όλους εσάς για να αποτιμήσουμε αυτό το δύσκολο καλοκαίρι που πραγματικά ήταν ότι χειρότερο έχουμε ζήσει καθώς είσαι κυρία της πανδημίας των πυρκαγιών και όλων των δεινών μας κάνει να αλλάζουμε. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages