«ΕΜΦΡΑΓΜΑ» ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

«ΕΜΦΡΑΓΜΑ» ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!

 


Κάτι περισσότερο από έκδηλη είναι η αγωνία υγειονομικών και εκπροσώπων φορέων στη χώρα, από την επέλαση της πανδημίας του κορωνοϊού η οποία στο φόντο και της μετάλλαξης «Δέλτα» δημιουργεί ποικίλα προβλήματα με την επόμενη μέρα να διαγράφεται αν μη τι άλλο, δύσκολη!

Μάλιστα έχουν φουλάρει οι κλινικές και στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας ΕΔΩ ξαι ημέρες το οποίο πλέον δεν δέχεται ασθενείς, ενώ ενας ηλικιωμένος απεβίωσε σήμερα λόγω υποκειμένων νοσημάτων.

Τα Νοσοκομεία της Πελοποννήσου έχουν ξεπεράσει τα όριά τους με τους διοικητές να αναζητούν τρόπους επέκτασης κλινών. Στην ίδια κατεύθυνση και το νοσηλευτικό ίδρυμα της Καλαμάτας, που από σήμερα, με μεγάλη δυσκολία, πρόσθεσε 8 νέες κλίνες στην Covid Κλινική, αφού δε γίνεται να συνεχιστούν οι διακομιδές των ασθενών σε άλλες μονάδες. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες, στο πλαίσιο της πίεσης, δεν αποκλείεται να σταματήσουν και τα τακτικά χειρουργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages