STOP ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Ο ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

STOP ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Ο ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

 


Συνάντηση με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Θεοφανία Σιούτη – Μερκούρη, είχε ο Γ.Γ. της ΚΕΔΕ και Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, λόγω της ενημέρωσης που είχε από τους Δ/ντες των σχολικών μονάδων των Δημοτικών Σχολείων Κορώνης και 2ου Δημοτικού Χώρας, ότι επίκειται η λειτουργική τους υποβάθμιση σε 5θεσια .

Όπως αναφέρει ο κ. Καφαντάρης:

Αφού εξέφρασα την αντίδραση μας για αυτή την λανθασμένη  απόφαση, τεκμηρίωσα τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να συμβεί αυτό και ότι θα πρέπει τα σχολεία να συνεχίσουν ως 6θεσια, η κα Σιούτη μου υποσχέθηκε ότι θα ξανά εκτιμήσει το θέμα με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν.

Παράλληλα, μίλησα και με τον Δ/ντη Περιφερειακής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για το ίδιο θέμα επισημαίνοντάς του την έντονη δυσφορία μας για το ζήτημα που προέκυψε και τον ενημέρωσα για τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν .

Την Τετάρτη στην Αθήνα θα έχουμε και συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας κυρία Ζέτα Μακρή λόγω αρμοδιότητας, εάν έως τότε δεν έχει διευθετηθεί το θέμα .

Πρέπει άμεσα να συνεδριάσει το Δημοτικό μας Συμβούλιο ώστε να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τον Δήμο έτσι ώστε να μην υλοποιηθεί η απόφαση υποβάθμισης  των σχολείων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages