Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας: Το τοπικό lock down… επιφέρει σοβαρό πλήγμα για τον Τουρισμό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας: Το τοπικό lock down… επιφέρει σοβαρό πλήγμα για τον Τουρισμό

 


Η Ένωση Ξενοδόχων αφέθηκε μόνη από όλες τις πλευρές να αντιπαλέψει το πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι είχε εκπονήσει καμπάνια για τον εμβολιασμό, είχε ζητήσει τη  θωράκιση των επαγγελματιών και των εργαζομένων μέσω της ενεργοποίησης της διάταξης υγειονομικής πιστοποίησης με την επέκταση και του εμβολίου παράλληλα με όλες τις άλλες προϋποθέσεις που προβλέπονται απ τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας για την άσκηση του επαγγέλματος και με σειρά παρεμβάσεων προς όλες τις εποπτικές και μη Αρχές ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όμως η συμπαράσταση δεν ήταν η αναμενόμενη και , σαν να μην έφτανε αυτό, υπήρξε παντελώς ελλιπής εποπτεία για τον έλεγχο της τήρησης των υγειονομικών κανόνων.
Καλούμε τους εμπνευστές της καραντίνας να μας απαντήσουν πώς αντιλαμβάνονται επιτέλους την τουριστική προβολή όταν επί ημέρες διαλαλούν τα κρούσματα χωρίς να προβληματίζονται και να αναλαμβάνουν δράσεις πρόληψης, δείχνοντας με την ασυνέπεια και την αδιαφορία τους ότι απλά «μας περίμεναν στη γωνία». ΖΗΤΑΜΕ εδώ και τώρα αναθεώρηση της απόφασης που, όπως ήταν φυσικό, συνοδεύτηκε από σωρεία ακυρώσεων με σοβαρές συνέπειες για την οικονομική μας επιβίωση. Πολύ περισσότερο που η πράξη απέδειξε ότι ακόμα και περιοχές που μπήκαν σε καραντίνα είχαν μετρήσιμα αποτελέσματα μόνο στη διάρκεια της ισχύος της, ενώ μόλις βγήκαν επανήλθαν στο ίδιο, αν όχι χειρότερο, επιδημιολογικό επίπεδο. Τα Υπουργεία Τουρισμού, Υγείας και Προστασίας του Πολίτη αλλά και η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν πλέον το λόγο. Αναμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages